Αθλητικά

“Τρελάθηκε” ο Αλαφούζος – Πουλάει τον Ιωαννίδη με τα διπλά χρήματα που έδωσε ο Μελισσανίδης για Πινέδα!

"Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος - Πουλάει τον Ιωαννίδη με τα διπλά χρήματα που έδωσε ο Μελισσανίδης για Πινέδα!

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση και το γκολ στην έδρα της Μαρσέιγ, άλλαξε τα δεδομένα για τον Έλληνα άσο.

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας στέκεται στο μεγάλο άλμα που έχει κάνει ο Φώτης Ιωαννίδης, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα συζητούσε οτιδήποτε μόνο με διψήφιο αριθμό εκατ. μπροστά!

Μπήκε ως αλλαγή στα παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και τα… άλλαξες όλα! Ο Ελληνας φορ δείχνει να κάνει συνεχώς βήματα μπροστά, ενώ αν συνεχίσει έτσι θια έρθουν προτάσεις για εκείνον, όπως στο παρελθόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportime, η παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στις δύο αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ άλλαξε το status του σε ότι έχει να κάνει με πιθανή του πώληση από τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα:

«Στα 23 του είναι πια στην καλύτερή του φάση. Σε σχέση με τον περασμένο Γενάρη έχει αλλάξει ο ίδιος τα δεδομένα για το status του. Μπήκε το γκολ στα στατιστικά του, οι ασίστ, η δημιουργία, το άνοιγμα χώρων. Γενικότερα έγινε πιο ουσιαστικός σε όλα.

Πλέον μοιάζει untouchable. Πιθανώς να δούμε να προσπερνά και τον Σπόραρ, αν και ερχόμενος από τον πάγκο δίνει εξαιρετικές λύσεις. Η όποια συζήτηση από εδώ και πέρα πρέπει να έχει διψήφιο αριθμό εκατ. μπροστά…».

To Top