Αθλητικά

“Τρομακτικός εκτελεστής ο Πάντερ, αναβαθμίστηκε ο Έξουμ – Κορυφαίος Αταμάν, έτσι θα βγάλει Έλληνες”

"Τρομακτικός εκτελεστής ο Πάντερ, αναβαθμίστηκε ο Έξουμ - Κορυφαίος Αταμάν, έτσι θα βγάλει Έλληνες"

Οι δυνατές μεταγραφές του ΠΑΟ και ο καλός ψηλός! Ο Τούρκος προπονητής έρχεται στο ΟΑΚΑ και μαζί του θα φέρει και παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Έμπειρος κοουτς αναλύει στο news24world.com την ομάδα που χτίζει το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Σε διαδικασία μεταγραφών βρίσκεται το Τριφύλλι, δεδομένου ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Σάνι Μπετσίροβιτς, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Πράσινων, ενώ είναι δεδομένη και η συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν.

Το ρεπορτάζ φέρνει τρία ονόματα στο προσκήνιο, δύο παλιότερα κι ένα καινούργιο, για την ενίσχυση της ομάδας και το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Σορώτο, μπαρουτοκαπνισμένο προπονητή που παρακολουθεί διαρκώς Ευρωλίγκα, για να μας πει την άποψή του για τους τρεις παίκτες.

“Τρομακτικός εκτελεστής ο Πάντερ – Αναβαθμίστηκε ο Έξουμ – Καλός στην ψηλή άμυνα  Λεσόρ”

“Και οι τρεις είναι πολύ καλοί, επίπεδου Ευρωλίγκας, και προέρχονται από μια εξαιρετική χρονιά. Βέβαια η Παρτιζάν διεκδικεί ακόμα τίτλο στην Αδριατική Λίγκα”, ανέφερε αρχικά ο Κ. Σορώτος και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο Πάντερ είναι τρομακτικός εκτελεστής, τα τελευταία δύο χρόνια έχει απογειωθεί η καριέρα του, πρόκειται για όνομα πρώτης σειράς”.

Ο Έξουμ;

Ο Λεσόρ;

“Ψηλός και πολύ αθλητικός, με έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ, καλός στην ψηλή άμυνα. Και οι τρεις είναι πολύ καλές λύσεις”.

“Σπουδαίος προπονητής ο Αταμάν – Τότε θα ξέρουμε τι να περιμένουμε από ΠΑΟ – Να ετοιμάσει Έλληνες παίκτες”

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Παναθηναϊκό;

“Θα ξέρουμε τι περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό όταν ολοκληρωθούν οι κινήσεις που έχει να κάνει. Ξέρουμε για τον σπουδαίο προπονητή που έχει συμφωνήσει, με δύο τίτλους Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια, ενδεχομένως να ήταν και 3 αν δεν υπηρχε λογω κόβιντ η διακοπή. Κυρίως να δούμε τις κινήσεις που θα κάνει, γιατί στην Ελλάδα Έχουμε συνηθίσει τα πρωταθλήματα να τα παίρνουμε το καλοκαίρι. Αλλά αυτά γίνονται στη διάρκεια της χρονιά που αρχίζουν οι αγώνες και όχι πριν από αυτό”.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δείχνει ότι θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο με την παραμονή των Καλαϊτζάκη-Μαντζούκα, την έλευση Μωραΐτη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

“Δεν υπάρχουν εύκολα Έλληνες παίκτες για αυτό το επίπεδο, για αυτό θα πρέπει οι μεγάλες ομάδες να τους δουλέψουν και να τους ετοιμάσουν για την επόμενη μέρα τους”.

 

To Top