Αθλητικά

Τρομερές ατάκες Αταμάν για κόσμο ΠΑΟ και Γιαννακόπουλο – “Βρήκαμε χημεία μετά από χρόνια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερές ατάκες Αταμάν για κόσμο ΠΑΟ και Γιαννακόπουλο - "Βρήκαμε χημεία μετά από χρόνια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τούρκος τεχνικός των Πρασίνων έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο και εκτός από την ιταλική ομάδα αναφέρθηκε τόσο στον κόσμο, όσο και στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Εργκίν Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικό αγώνα με την Αρμάνι, στο Μιλάνο και ο Τούρκος τεχνικός έκανε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με τη Μονακό, όσο και σε αυτόν με την ιταλική ομάδα, ενώ στάθηκε στη χημεία που έχει βρει το Τριφύλλι με τον κόσμο του, μετά από χρόνια και τον ίδιο να μιλάει παράλληλα και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το χθεσινό παιχνίδι αποτελεί παρελθόν. Βρισκόμαστε εν μέσω διπλής αγωνιστικής και όπως πολλές άλλες ομάδες θα παίξουμε ξανά αύριο. Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πραγματικότητα είναι πως το Μιλάνο δεν άρχισε καλά τη σεζόν. Όμως, στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει αλλάξει, παίζει καλό μπάσκετ. Νίκησε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα και την Τετάρτη πήρε μια “καθαρή” νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τους παίκτες και το σύστημά τους. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μία εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στο Μιλάνο.

Το Μιλάνο έχει διαφορετικού στιλ παίκτες. Έχει ψηλούς που σουτάρουν, όπως ο Φόγκτμαν και ο Μέλι. Ο κορυφαίος σκόρερ τους είναι ο Σέιβον Σιλντς, που παίζει στη θέση 3. Παίζει διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με την Μονακό, είναι μια διαφορετική ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούμε αμυντικά στο σύστημά τους. Στην άλλη πλευρά του παρκέ θέλουμε να επιτεθούμε με τους καλύτερους παίκτες μας, να πάρουμε σωστές επιλογές.

Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα από την αρχή τη σεζόν, από τότε που υπέγραψα ένιωσα τη στήριξη. Τους ευχαριστώ για αυτό. Δεν μας στηρίζουν μόνο στις νίκες, αλλά και μετά τις ήττες, συνεχίζουν να μας πιστεύουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα έχει βρει χημεία με τον κόσμο ύστερα από χρόνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αύριο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά σεβόμαστε τον Ετόρε Μεσίνα και την ομάδα του. Είναι μια καλή ομάδα, θα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Αρχικά νομίζω πως ήταν ωραίο για εκείνον και για την οικογένειά του, γιατί το απόλαυσαν. Για εμάς είναι το ίδιο. Είτε είναι δίπλα στο παρκέ ο Γιαννακόπουλος είτε όχι παραμένει ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος. Γνωρίζουμε πως ακολουθεί την ομάδα με συναίσθημα, έχει υψηλούς στόχους. Αγαπάει την ομάδα και το ξέρουμε αυτό ακόμα και όταν δεν έρχεται στο γήπεδο. Όμως, χθες πιστεύω πως το απόλαυσε και αυτό μας χαροποιεί, είπε ο Εργκίν Αταμάν.

ataman3

To Top