Αθλητικά

Τρομερή Παρτιζάν! Πήρε πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Βαλένθια και έμεινε στην πρώτη πεντάδα (Hls)

Τρομερή Παρτιζάν! Πήρε πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Βαλένθια και έμεινε στην πρώτη πεντάδα (Hls)

Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό με 67-72 στην έδρα των Νυχτερίδων, με τους Λεντέι, Νάναλι και Πάντερ σε μεγάλο βράδυ και εδραιώθηκαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Euroleague.

Euroleague: Δεύτερο «διπλό» μέσα σε πέντε μέρες για την Παρτίζαν, που μετά τη Λιθουανία, πέρασε και από την Ισπανία, επικρατώντας 72-67 της Βαλένθια, πανηγυρίζοντας την 5η σερί νίκη.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά από ένα πολύ ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοση της και στην 3η περίοδο κατάφερε να κυριαρχήσει. Κράτησε πολύ χαμηλά τη Βαλένθια, στην επίθεση είχε την ίδια συνέπεια και αποσπάστηκε για πρώτη φορά με διαφορά 9 πόντων (44-53).

Οι Ισπανοί, όπως ήταν αναμενόμενο, έβγαλαν αντίδραση στην τέταρτη περίοδο και κατάφεραν να «ροκανίσουν» τη διαφορά και να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα (57-59). Η Παρτίζαν, ωστόσο, δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, έδειξε χαρακτήρα στις δύσκολες στιγμές και πανηγύρισε την 5η διαδοχική και 9η συνολικά νίκη της στη φετινή Euroleague.

Πρωταγωνιστής της Παρτίζαν ο Κέβιν Πάντερ με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ακολούθησαν σε απόδοση οι Νάναλι και Λεντέι, που σημείωσαν από 14 πόντους. Από την πλευρά της Βαλένθια, ξεχώρισε ο Κρις Τζόουνς με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 34-33, 44-53, 67-72.

To Top