Αθλητικά

Τρομερός Τσιρίλο μίλησε για όλα! “Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ” – Ατάκες για Λουτσέσκου, Κωνσταντέλια

Τρομερός Τσιρίλο μίλησε για όλα! "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ" - Ατάκες για Λουτσέσκου, Κωνσταντέλια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την Ντιναμό, στο Ζάγκρεμπ.

Μπρούνο Τσιρίλο: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το κρίσιμο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής που σήμερα ενεργεί ως ατζέντης, θυμήθηκε τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Δικέφαλος, τον Δεκέμβριο του 2010 στο Ζάγκρεμπ.

– Μπορεί να κερδίσει στο Ζάγκρεμπ;

“Ναι μπορεί να κερδίσει. Τα τελευταία έξι – επτά χρόνια είναι σε ανοδική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Το σημαντικό είναι πως ο προπονητής, έκανε ένα πλάνο, το οποίο εφαρμόζει. Έχει πολύ καλούς παίκτες στην διάθεσή του. Το βλέπουμε και στο Πρωτάθλημα με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου”.

– Στο Ζάγκρεμπ, συμμετείχες στην μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό, το 2010. Τι θυμάσαι περισσότερο από εκείνο το παιχνίδι;

Όσο για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί: “Δεν ξέρω, την δυναμικότητα της Ντιναμό αυτή την στιγμή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει μόνο τον εαυτό του και την απόδοσή του. Να πάει στο Ζάγκρεμπ και να παίξει το παιχνίδι του. Δεν φοβάται ο ΠΑΟΚ κανέναν, αυτό το γνωρίζω από τότε που αγωνιζόμουν. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί και στο Πρωτάθλημα, εκεί όπου είναι πρώτος. Και στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντέλιας κάνει την διαφορά, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης”, είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top