Ιστορίες

Τζένη Μπαλατσινού | Η έκπληξη στη Δανάη Μπάρκα για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο

Η Δανάη Μπάρκα σήμερα έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», στο Mega, και μεταξύ αυτών που της ευχήθηκαν ήταν και η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού με τη Δανάη Μπάρκα έχουν μία πολύ ιδιαίτερη, σχεδόν οικογενειακή σχέση, αφού είναι πολύ καλές φίλες με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η εγκυμονούσα Τζένη λοιπόν, έκανε μία έκπληξη στην αγαπημένη της Δανάη, και έστειλε ένα κέϊκ, φτιαγμένο με τα χεράκια της, για της ευχηθεί «καλή αρχή» για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Όπως είπε ο Αρης Καβατζίκης, η Τζένη Μπαλατσινού μπήκε στην κουζίνα χθες το βράδυ, για να ετοιμάσει το κέικ που -όπως σχολίασαν- ήταν πεντανόστιμο.

Το κέικ το συνόδευσε με μία κάρτα, στην οποία έγραψε το εξής: «Εύχομαι να είστε το πιο όμορφο patchwork ανθρώπων στην ελληνική τηλεόραση! Είστε όλοι με κάποιο τρόπο παιδιά μου… Καλή επιτυχία! #γιαπανταμάνα Τζένη Μπαλατσινού».

Υπενθυμίζεται ότι, η Δανάη Μπάρκα, ντυμένη στα κόκκινα, αρκετά αγχωμένη αλλά με αισιοδοξία και ένα τεράστιο χαμόγελο, καλημέρισε σήμερα για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό και ευχαρίστησε όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν για αυτή τη θέση. Τα πρώτα λεπτά της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα είπε πως… τρέμει από το άγχος της λόγω της πρεμιέρας, κάτι το οποίο φάνηκε να ξεπέρασε σχεδόν αμέσως!

Comments
To Top