Τεχνολογία

UFL: Το νέο ποδοσφαιράκι που θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο των videogames

UFL: Το νέο ποδοσφαιράκι που θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο των videogames

Μπορεί το FIFA και το eFootball (πρώην Pro Evolution Soccer) να είναι τα ποδοσφαιράκια που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο  video games, όμως έρχεται μία νέα πρόταση που ακούει στο όνομα UFL.

Η Strikerz αποκάλυψε το νέο της παιχνίδι στην φετινή Gamescom, αναφέροντας ότι ασχολείται με την ανάπτυξή του εδώ και πέντε χρόνια, έχοντας πάρει την άδεια χρήσης των πραγματικών ονομάτων 5000+ ποδοσφαιριστών.

Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν από την αρχή της δική τους ομάδα και να ανταγωνιστούν online παίκτες από όλο τον κόσμο για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του UFL League. Επιπλέον, η Strikerz συνεργάζεται με την InStat για να της παρέχει τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία για κάθε παίκτη, αλλά και με τη FIFPro που εκπροσωπεί περισσότερους από 65000 ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο.

Ο τίτλος θα είναι free-to-play, ενώ η ανάπτυξη του γίνεται πάνω στην Unreal Engine και τα γραφικά σε αυτήν την πρώτη επαφή φαίνονται εξαιρετικά. Η εταιρεία τονίζει, επίσης, ότι δεν θα υπάρχουν στοιχεία «pay-to-win» που θα προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά η υπεροχή των παικτών θα έρχεται μόνο με βάση τις παικτικές δεξιότητές τους.

«Θέλουμε να επανεφεύρουμε την κατηγορία των football simulation games, χτίζοντας από την αρχή μια νέα, επανασταστική, εντυπωσιακή και δίκαιη εμπειρία. Το UFL απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν απλά να παίξουν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου χωρίς να ξοδεύουν χρήματα για να ανέβουν στην κορυφή των πρωταθλημάτων ή για να έχουν την καλύτερη ομάδα», είπε ο CEO της Strikerz, Eugene Nashilov.

Comments
To Top