Αθλητικά

Βάζει… πλάτη σε Πογιέτ παίκτης της Εθνικής – “Φανταστικός προπονητής! Είμαστε οικογένεια”

Βάζει... πλάτη σε Πογιέτ παίκτης της Εθνικής - "Φανταστικός προπονητής! Είμαστε οικογένεια"

Δηλώσεις ενόψει του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία, αλλά και της αναμέτρησης με τη Γαλλία έκανε διεθνής ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Δύο παιχνίδια, με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία, έχει μπροστά της η Εθνική ομάδα και ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στον Τύπο πλέκοντας το εγκώμιο στον Γκουστάβο Πογιέτ.

Για την επιστροφή μετά τον τερματισμό του: «Αυτή την στιγμή είμαι μία χαρά. Είχαν διάρκεια αυτές οι επτά εβδομάδες, έβλεπα τα παιχνίδια από το σπίτι και χαίρομαι που έχω επιστρέψει».

Για το εάν υπάρχει στο μυαλό τους η παρέα του Μπαπέ: «Όχι, ο προπονητής θέλει να δούμε το παιχνίδι τόσο σοβαρά, όσο τα ματς των προκριματικών. Προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι».

Για τις εντυπώσεις του ως ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές: «Είναι εντυπωσιακές οι εντυπώσεις μου, ο προπονητής είναι φανταστικός, κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά είναι εκπληκτικός. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, το απολαμβάνω όποτε έρχομαι εδώ».

Για το αν του έλειψε η συνεργασία με τον Μασούρα: «Ναι, είναι από τους καλύτερους μου φίλους στην Εθνική, με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή. Μιλάμε συχνά και ανυπομονώ να παίξω πάλι μαζί του».

Για το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο: «Φυσικά, θα μας λείψει ο κόσμος. Ήταν απίστευτοι κάθε φορά που έπαιξα μπροστά τους. Για κάποιους λόγους δεν θα είναι και θα μας λείψουν», είπε ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

baldock

To Top