Αθλητικά

Βελγίο – Σλοβακία: Ο Σραντς νίκησε τον Καστέλς και πάγωσε τους κόκκινους διαβόλους

Βελγίο - Σλοβακία: Ο Σραντς νίκησε τον Καστέλς και πάγωσε τους κόκκινους διαβόλους

Το Βέλγιο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με την Σλοβακία και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο, όμως το σύνολο του Ρομπέρτο Καλτσόνα “χτύπησε” πρώτη, με τον Σραντς να νικάει τον Καστέλς και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Ο αγώνας στην Φρανκφούρτη μεταξύ του Βελγίου και της Σλοβακίας, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2024, πήρε φωτιά με το καλημέρα.

Και αυτό γιατί οι κόκκινοι διάβολοι μπήκαν φουριόζοι και στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, για να έρθει όμως η σκληρή απάντηση των αντιπάλων τους στο 7ο λεπτό.

Τότε που πίεσαν ψηλά και έκλεψαν τη μπάλα, με τον Κούτσκα να κάνει το σουτ και να υποχρεώνει τον Καστέλς σε επέμβαση, για να πάρει το ριμπάουντ ο Σραντς και να νικήσει τον Βέλγο κίπερ με κοντινό διαγώνιο σουτ, για το 1-0 της Σλοβακίας.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

To Top