Κόσμος

Βγήκε ραντεβού με θεραπευτή και την παράτησε στα «κρύα του λουτρού» – «Πήγε τουαλέτα και εξαφανίστηκε»

dating

Βγήκε ραντεβού με θεραπευτή και την παράτησε στα «κρύα του λουτρού» – «Πήγε τουαλέτα και εξαφανίστηκε»

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε το 2024 για μια νεαρή γυναίκα, καθώς στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς το ταίρι την παράτησε και εξαφανίστηκε, ενώ αποτελεί ειρωνεία το γεγονός πως δήλωνε θεραπευτής στο επάγγελμα.

Η Annie Goodwin δημοσίευσε σειρά βίντεο στο TikTok και σύμφωνα με την Mirror ανέφερε πως γνώρισε τον άνδρα σε εφαρμογή γνωριμιών και αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά. Ωστόσο, στη διαδρομή χάλασε το αμάξι της και μην μπορώντας να βρει λύση, αναγκάστηκε να τού ζητήσει να την πάρει.

«Συνήθως δεν αφήνω άνδρες να με παραλάβουν, αλλά έμεινα στη μέση του δρόμου και δεν είχα άλλη επιλογή», ανέφερε στο βίντεο. Ο άνδρας λοιπόν, την παρέλαβε και πήγαν στο μαγαζί, όπου ο καθένας έδωσε παραγγελία.

@anniebadlose

that was my 13th #hingehorrorstories #seattle #hinge

♬ original sound – Annie

Μετά από λίγα λεπτά όμως, σηκώθηκε να πάει στη τουαλέτα και έγινε καπνός, αφού δεν γύρισε πίσω. «Περίμενα και περίμενα, μέχρι που σηκώθηκα, τον έψαξα και δεν τον βρήκα. Εγκατέλειψε το ραντεβού χωρίς να πει κάτι και με άφησε να πληρώσω», είπε η Annie.

Έκτοτε, τον μπλόκαρε στην εφαρμογή γνωριμιών και δεν έχουν μιλήσει ξανά, ενώ η γυναίκα ζήτησε βοήθεια για να μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους.

«Στα προσωπικά μου δεν τα πάω καλά και ο άνθρωπος αυτός υποτίθεται ότι κατάλαβε, γιατί ήταν θεραπευτής. Τελικά, αυτός με πλήγωσε περισσότερο από όλους», είπε και σημείωσε ότι «θέλω βοηθήθεια για να εμπιστευτώ ξανά. Η ζωή είναι τόσο άγρια».

@anniebadlose

Replying to @Ally i know it sounds like i made it all up but i promise im not that creative #datingfail

♬ original sound – Annie

To Top