Ιστορίες

Βοηθούμε ΟΛΟΙ τη μικρή Ελεωνόρα που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου και δίνει μάχη με τη ζωή

Γνωρίσαμε τη μικρή Ελεωνόρα πριν από έναν σχεδόν 1 μήνα οπότε και είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» και να συνεισφέρουμε στο έργο της μαμάς Ματίνας Κυριάκου, η οποία προσέφερε χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί. Ένας μικρός άγγελος, ένα πανέμορφο πλάσμα που αρνείσαι να πιστέψεις, πως μπορεί να αντιμετωπίζει οποιονδήποτε κίνδυνο, ξεχώριζε ανάμεσα στα παιδιά και τώρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!

Οι γονείς της 2 ετών Ελεωνόρας, λοιπόν, απευθύνουν έκκληση μέσα από το Facebook για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό, αλλά και για να στηρίξουν οικονομικά την μονάδα όπου νοσηλεύεται το μικρό τους κοριτσάκι, που διαγνώστηκε τον προηγούμενο Νοέμβρη με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου.

Ο Πέτρος Συμεωνίδης και η σύζυγός του, Μυρτώ, έχουν φτιάξει μία σελίδα στο Facebook μέσω της οποίας προωθούν συγκεκριμένα προϊόντα για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους. Φυσικά, όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια μέσω δωρεάς σε λογαριασμό συγκεκριμένης τράπεζας.

Διαβάστε πιο αναλυτικά, ολόκληρο το σχετικό κείμενο της έκκλησης:

Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεωνόρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50% αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής. Ως γονείς της, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τις πιθανότητες υπέρ της και να της προσφέρουμε τη ζωή που της αξίζει. Σε αυτή μας τη προσπάθεια, αντί εράνου, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη πύλη προώθησης προϊόντων με σκοπό να της εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό καθώς και για την οικονομική στήριξη της μονάδας στην οποία νοσηλεύεται.

Αν προτιμάτε να βοηθήσετε με δωρεά, ο λογαριασμός στην τράπεζα Eurobank ειναι ο εξής:

ΙΒΑΝ GR3502601070000250101496081

Δικαιούχος ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σας ευχαριστούμε. Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ.

Δείτε την ανάρτηση:

Comments
To Top