Αθλητικά

“Βόμβα” από πρόεδρο ΠΑΕ της Super League – “Δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα εκτός αν…”

"Βόμβα" από πρόεδρο ΠΑΕ της Super League - "Δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα εκτός αν..."

“Φωτιά” έβαλαν στο πρωτάθλημα οι δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης πρόεδρος ομάδας της μεγάλης κατηγορίας που ανέφερε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στη Super League εκτός και αν γίνουν αλλαγές στα τηλεοπτικά.

Φώτης Κωστούλας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού και αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα τηλεοπτικά και στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι έξι σύλλογοι για τη νέα σεζόν.

Εμείς συνεχίζουμε να λέμε ότι χωρίς κεντρική διαχείριση δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Οι «μεγάλοι» αυτή τη στιγμή έχουν κάνει ψηλά συμβόλαιο και φέτος θέλουν να πάρουν περισσότερα χρήματα από την περσινή χρονιά, εμείς λέμε ότι ή όλοι μαζί ή δεν συνεχίζουμε. Αν δεν μας φτάσει ο χρόνος για να περάσει η κεντρική διαχείριση για φέτος, να υπογραφεί για του χρόνου και να λάβουμε για φέτος ένα πολύ καλό ποσό γιατί δεν βγαίνουμε οικονομικά. Το ευχάριστο στη συνάντηση των 6, ήταν το γεγονός ότι συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ σε αυτό ότι είναι μαζί μας για την κεντρική διαχείριση“, είπε ο Φώτης Κωστούλας χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top