Αθλητικά

Ξεκάθαρος Μήτογλου: ’’Δεν είμαι κουρασμένος – Απλός αλλά αυστηρός ο Αταμάν’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρος Μήτογλου: ’’Δεν είμαι κουρασμένος - Απλός αλλά αυστηρός ο Αταμάν’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άσος του ΠΑΟ μίλησε για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και σχολίασε τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός δεν γκέλαρε με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το παιχνίδι και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ο σκοπός είναι να παίζεις κάθε φορά σκληρά για την ομάδα σου, να δίνεις το 100%, να παίζεις για τη νίκη. Τα στατιστικά έρχονται δεύτερα. Ο σκοπός είναι να μπαίνεις μέσα, να παίζεις δυνατά και να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτή πρέπει να είναι για μένα η νοοτροπία που πρέπει να έχει κάθε αθλητής.”

Για το γεγονός πως από τότε που επέστρεψε περνά πολύ χρόνο στο παρκέ, ανέφερε ότι: “Δεν είμαι κουρασμένος, κάνω την αποκατάστασή μου. Ξεκουράζομαι όταν πρέπει και προσπαθώ να αποδίδω στο γήπεδο, αυτή είναι δουλειά μου. Είμαι καλά, πολύ καλά. Ευχαριστιέμαι το μπάσκετ, αυτός είναι ο σκοπός. Να παίζεις σκληρά για να κερδίζει η ομάδα σου αλλά και να ευχαριστιέσαι το μπάσκετ.

Όλοι ξεκινήσαμε με αυτό το σκοπό. Αυτή η αίσθηση όταν πιάνεις τη μπάλα, να χαμογελάς μέσα σου και έξω. Πρέπει να έχουμε ένα χαμόγελο πάνω μας και για τον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει, τις οικογένειες, τα παιδιά. Για κάποιους από αυτούς είμαστε πρότυπα οπότε πρέπει να έχουμε ένα χαμόγελο πάνω μας.”

Για τις δυσκολέις της φετινής αυτής προσπάθειας δεδομένων των σαρωτικών αλλαγών, είπε: “Αλλαγές γίνονται σε όλα τα επίπεδα. Από τον πρόεδρο και πρέπει να του το αναγνωρίσω αυτό, στον κόσμο και τη συμπεριφορά του. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν, κακές στιγμές θα υπάρχουν. Αυτά τα έχει το υψηλό επίπεδο. Πρέπει να πηγαίνουμε αγώνα με τον αγώνα, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας.”

Κλείνοντας και στην ερώτηση των απαιτήσεων του κόουτς Αταμάν σε εκείνον, ο Μήτογλου σχολίασε πως δεν του ζητά κάτι ξεχωριστό απλά να μπαίνει και να παίζει, να τα δίνει όλα, να διαβάζει το παιχνίδι, καταλήγοντας για τον Τούρκο τεχνικό πως: “Είναι απλός αλλά αυστηρός. Δεν είναι τυχαία αυτός που είναι.”

To Top