Αθλητικά

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – Αυτό λείπει από την ομάδα – “Μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή εάν έχει…”

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτό λείπει από την ομάδα - "Μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή εάν έχει..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας και σε αυτό που λείπει.

Γιάννης Ψάρρας: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος μίλησε για το ιστορικό παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο πριν 40χρόνια, έκανε σύγκριση τον ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής με τον τωρινό, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. 

Για το ιστορικό παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο: ”Εκείνο το παιχνίδι το θυμάμαι αρκετές φορές μέσα στον χρόνο γιατί με κάνει περήφανο που έπαιξα εκείνη την εποχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κόντρα σε ένα από τα μεγαθήρια του κόσμου. Εμείς παίζαμε σε χωράφι και είχαμε… σφεντόνες και οι άλλοι είχαν πυρηνικά όπλα. Έμπαινες στον αγωνιστικό χώρο και έλεγες να μην το λερώσεις. Ήταν διαφορετικά τα πράγματα εκείνη την εποχή. Τότε ο ΠΑΟΚ ήταν γεμάτος σε όλες τις θέσεις και σχεδόν όλη η ενδεκάδα του αποτελούνταν από Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

Εγώ ακόμα βλέπω εφιάλτες από εκείνο το παιχνίδι, φανταστείτε πως αισθάνονται αυτοί που έχασαν τα πέναλτι σε ένα ματς που έχει μείνει στην ιστορία. Την ώρα που μπήκαμε στο γήπεδο ήταν όλοι μαζί μας. Δεν πίστευαν τα μάτια μου πόσους Έλληνες φιλάθλους έβλεπα στις κερκίδες. Σου σηκωνόταν η τρίχα. Οι φωνές τους είναι ακόμα στα αυτιά μου”.

Για τη δυστοκία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα: Θέλει έναν σταρ μπροστά που θα του γίνουν πέντε μπαλιές και θα σου βάλει δύο γκολ. Έτσι, είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητο πριν λίγα χρόνια. Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή να έχει γκολτζή στην ομάδα του. Το ποδόσφαιρο είναι το γκολ, εκεί είναι η ομορφιά”.

paok88031

To Top