Αθλητικά

Ξέσπασμα Κυριακοπούλου για τον Άγιο Κοσμά: “Κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας, ντρέπεται και η ντροπή”

Ξέσπασμα Κυριακοπούλου για τον Άγιο Κοσμά: "Κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας, ντρέπεται και η ντροπή"

Η Ελληνίδα επικοντίστρια με stories στο instagram ξέσπασε για την κατάσταση στον Άγιο Κοσμά, όπου για τρίτη εβδομάδα δεν λειτουργούν τα φώτα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξέσπασε σε αναρτήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, τονίζοντας ότι για τρίτη εβδομάδα δεν υπάρχει ρεύμα. Κι όλα αυτά, λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού…

“Η κατάντια του Αγίου Κοσμά, είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα ότι θα φτιαχτούν τα φώτα. Σεβασμός μηδέν, για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν κι ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται κι η ντροπή.

Και ναι, εδώ σ’ αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο”, έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Instagram και πρόσθεσε:

“Στρώμα άλματος επί κοντώ… είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει…”, έγραψε η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ.

To Top