Αθλητικά

Ζέσταμα ενόψει play off για Προμηθέα! Διπλό με Περιστέρι σε ματσάρα

Ζέσταμα ενόψει play off για Προμηθέα! Διπλό με Περιστέρι σε ματσάρα

Η ομάδα των Πατρών μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στη παράταση, κατάφερε και έφυγε με το διπλό νικώντας με 94-92 στην έδρα του Περιστερίου, στον αγώνα που έκλεισε τις υποχρεώσεις τους για το Top-6 του πρωταθλήματος και πλέον κοιτάζουν τα play off όπου θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό, την ίδια στιγμή που το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα παίξει με τον Άρη.

Basket League: «Χορταστικό» ματς διεξήχθη στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 94-92 (κ.α. 82-82) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Top 6 της Basket League.

Ο αγώνας ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας καθώς το Περιστέρι είχε εξασφαλίσει την τρίτη θέση και θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στα playoffs ενώ αντίστοιχα ο Προμηθέας ως τέταρτος θα αναμετρήθεί με τον Άρη. 

Η αναμέτρηση λειτούργησε ως παιχνίδι προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες, που έπαιξαν χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα και με στόχο τις δοκιμές για τη συνέχεια των playoffs. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Χάντερ Χεϊλ με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ 18 πόντους πρόσθεσε ο Χαϊμε Ετσενικε. 

Για το Περιστέρι ο Τζο Ράγκλαντ είχε 31 πόντους, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα ενώ 18 πόντους και 5 ασίστ είχε ο Ζερμέιν Λοβ.

Διαιτητές: Τσιμπούρης-Αγραφιώτης-Κατραχούρας

Οι συνθέσεις:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 10 (2), Ράγκλαντ 30 (4), Ντάνγκουμπιτς 8 (2), Κασελάκης 6, Τόμπσον 2, Λοβ 18 (3), Πουλιανίτης, Ρένφρο 11, Γουίλιαμς 7 (2), Χουγκάζ, Ζούγρης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Κόνιαρης 4 (1), Χάμιλτον 11 (2), Χρυσικόπουλος 3 (1), Ετσενίκε 18, Χέιλ 23 (2), Ρέινολντς 11 (2), Κάουαν 11 (2), Πάπας, Στίβενς 14, Καραγιαννίδης

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top