Κόσμος

Ζητούν τιμωρία για τουρίστα που διαλογίστηκε γυμνός σε ναό – «Πήρα τη γη αγρότη που μου χρωστούσε, κ…

touristas gumnos dialogismos

Ζητούν τιμωρία για τουρίστα που διαλογίστηκε γυμνός σε ναό – «Πήρα τη γη αγρότη που μου χρωστούσε, κάνω ότι θέλω»

Σάλος έχει ξεσπάσει με έναν τουρίστα που έκανε γυμνός διαλογισμό σε έναν ινδουιστικό ναό, με πλήθος κόσμου να ζητάει την «παραδειγματική τιμωρία» του, τη στιγμή που ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει την απόφαση του.

Σύμφωνα με την New York Post, στον λογαριασμό «canggu_bali» στο Instagram δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται ένας τουρίστας να είναι γυμνός με εξαίρεση ένα κολιέ στο λαιμό του και να διαλογίζεται έξω από ινδουιστικό ναό στο Μπαλί.

«Ως ντόπιοι Μπαλινέζοι πρέπει να φοράμε μια σωστή ενδυμασία και να καλύπτουμε το σώμα μας καθώς μπαίνουμε στο ναό!!!! Ίσως την επόμενη φορά μην είστε γυμνοί ή κάνετε κάποια έρευνα πρώτα !!!!», έγραφε η λεζάντα, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση και να είναι επικριτικά για τον τουρίστα.

View this post on Instagram

A post shared by CANGGU | BALI (@canggu_bali)

Μάλιστα, οι αρχές του Μπαλί ανακοίνωσαν ότι διεξάγουν επίσημα έρευνα για τον εντοπισμό του, ενώ ο τουρίστας έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία. Επίσης, η influencer και σχεδιάστρια παπουτσιών Ni Luh Djelantik έκανε σχετική ανάρτηση, ζητώντας από τον κόσμο να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον άντρα.

Ο τουρίστας που διαλογίστηκε γυμνός είναι ο χρήστης του Instagram με το όνομα «julianzietlow», ενώ κάτω από τις αναρτήσεις της influencer δημοσιεύτηκε ένα σχόλιο, που έκανε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, είπε ότι πήρε τη γη από έναν ντόπιο αγρότη, εφόσον πρώτα του έδωσε δάνειο, το οποίο δεν μπορούσε να πληρώσει. Στη συνέχεια, μεταμόρφωσε σε Airbnb το σπίτι του ντόπιου, παραχωρώντας μόνο ένα μικρό δωμάτιο για να ζει.

View this post on Instagram

A post shared by CANGGU | BALI (@canggu_bali)

«Αυτό το βίντεο έχει γίνει viral. Αλλά δυστυχώς όχι με θετικό τρόπο. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα πλαίσιο πριν με κρίνετε. Γνώρισα έναν Μπαλινέζο αγρότη ρυζιού που πάλευε με τα οικονομικά του. Ήθελα να τον βοηθήσω κι έτσι του πρόσφερα δάνειο. Συμφωνήσαμε ότι θα έδινε τη γη του ως εγγύηση», έγραφε το σχόλιο.

Ο τουρίστας που διαλογίστηκε γυμνός:

View this post on Instagram

A post shared by Julian Zietlow (@julianzietlow)

«Αφού αθέτησε τις πληρωμές, νομικά η γη ήταν δική μου. Ως συμπονετικός δημιουργός περιεχομένου αποφάσισα να είμαι ευγενικός. Αφού πήρα το σπίτι, το χωράφι και τους ναούς του, αποφάσισα να αφήσω αυτόν και την οικογένειά του να μείνουν στον ξενώνα ενός υπνοδωματίου ενώ ανακαίνισα το σπίτι για να γίνει Airbnb. Όταν λοιπόν άλλοι λένε ότι διαλογίζομαι γυμνός σε έναν ιερό τόπο, θέλω να σας ενημερώσω ότι κάνουν λάθος. Στην πραγματικότητα διαλογίζομαι γυμνός στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΗ», σημείωσε στη συνέχεια.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής συνεχίζονται και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τουρίστας κινδυνεύει με απέλαση, πρακτική που εφαρμόζει η χώρα σε όσους επισκέπτες δεν σέβονται τις παραδόσεις της.

To Top