Ιστορίες

“Ζούμε ένα θαύμα με τον Αντώνη”

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που η οικογένεια του μικρού Αντώνη αναζητούσε την ελπίδα για την επιβίωση του μικρού ήρωα ξεκινώντας δειλά δειλά τον έρανο στη γενέτειρα των παππούδων του Παναγιά, στις εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου και της Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Μετά το μακρινό ταξίδι ζωής στη Βοστώνη, όπου έλαβε τη γονιδιακή θεραπεία , ο μικρός Αντώνης κάθεται μόνος του στα σκαλοπάτια της Ιεράς Πύλης στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Παναγιά της Πάφου. Ο αγώνας της θεραπείας του συνεχίζεται και το μέλλον της ζωής του είναι ευοίωνο.

Ζούμε ένα θαύμα με τον Αντώνη” δήλωσε η μητέρα του μικρού Αντώνη μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι στον Alpha.

«Ζούμε ένα θαύμα με τον Αντώνη, κάθε μέρα είναι όλο καλύτερα, κάθε μέρα ανακτά κινητικές δεξιότητες που δεν μπορούσε πέρυσι, παίζει, κάθεται, μπορεί να περάσει ευχάριστες στιγμές με άλλα παιδάκια της ηλικίας του και ελπίζουμε σιγά σιγά να τον δούμε να σταθεί και στα πόδια του”.

Από την πλευρά του ο πατέρας του μικρού Αντώνη, είπε,

“Χωρίς τις παρεμβάσεις που έγιναν και τη γονιδιακή θεραπεία το παιδί σίγουρα δεν θα είχε τη σημαντική αυτή εξέλιξη και πρόοδο και αναπολώντας προηγούμενα βίντεο και φωτογραφίες του ένα χρόνο πριν κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει τη σημαντική βελτίωσή του. Σίγουρα όμως που από την ημέρα που ως οικογένεια αναζητήσαμε την ελπίδα για την επιβίωση και τη θεραπευτική αποκατάσταση του Αντώνη, το πιστέψαμε από τα βάθη της ψυχής μας και το πίστεψε όλη η Κύπρος”.

Ο αγώνας της οικογένειας και η μάχη για τη ζωή άρχισε ανήμερα της Παναγίας.

«Ήταν μια σπίθα που φούντωσε τόσο γρήγορα, τόσο συγκινητικά και ειλικρινά ευχαριστούμε όλους, γιατί ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του για να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα» .

Comments
To Top