Ελλάδα

11ο Ladies Run: Εκατοντάδες γυναίκες έτρεξαν κι εφέτος για καλό σκοπό

ladies run

11ο Ladies Run: Εκατοντάδες γυναίκες έτρεξαν κι εφέτος για καλό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε, για ακόμα μια χρονιά, το Ladies Run, ο φιλανθρωπικός δρομικός αγώνας, αποκλειστικά για γυναίκες, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Όπως κάθε χρόνο, ο αγώνας διεξήχθη σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με τη συμμετοχή 824 γυναικών.

ladies run2
Ειδικό πρόγραμμα warm up από τον ΟΠΑΠ για τις συμμετέχουσες στο Ladies Run

Νικήτρια στη γενική κατάταξη του αγώνα αναδείχθηκε η Ειρήνη Τσουπάκη, από την ηλικιακή κατηγορία 18 – 29 ετών. Τη βράβευση στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία έκανε η Μάρι Εμμανουήλ, Corporate Secretary του ΟΠΑΠ, ο οποίος σταθερά υποστηρίζει τη διοργάνωση.

Κάθε χρόνο, ο ΟΠΑΠ δηλώνει δυναμικά παρών στο Ladies Run και στέκεται δίπλα στις γυναίκες δρομείς που λαμβάνουν μέρος, με ξεχωριστές δράσεις και εκπλήξεις. Εφέτος, έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις συμμετέχουσες να προθερμανθούν κατάλληλα λίγο πριν τον αγώνα, με ένα ειδικό πρόγραμμα warm up, ενώ μετά τον τερματισμό, τους προσέφερε και ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας.

ladies run1
Xαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας από τον ΟΠΑΠ για τις συμμετέχουσες στο Ladies Run

Όλες οι συμμετέχουσες είχαν επιπλέον τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο του ΟΠΑΠ και του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και, μέσα από ένα κουίζ ερωτήσεων, να κερδίσουν δώρα, ενώ παράλληλα ενημερώνονταν για τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

To Top