Ελλάδα

2o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3: Το απόλυτο μπασκετικό θεάμα

tournoua1

2o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3: Το απόλυτο μπασκετικό θεάμα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 2ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3 της Inalan, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Αντώνης Φώτσης του Δήμου Ζωγράφου, υπό την αιγίδα του Ηλυσιακού ΑΟ, για όλους τους Inalaners και τους φίλους τους.

tournoua4
2o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3: Το απόλυτο μπασκετικό θεάμα 5

Συνολικά, οι 17 ομάδες που συμμετείχαν στο μαραθώνιο τουρνουά, προσέφεραν μπασκετικό θέαμα υψηλού επιπέδου. Πρώτη ομάδα αναδείχθηκαν οι Vambeers, κερδίζοντας ένα special δώρο από την Inalan, την πρώτη  εταιρεία που φέρνει απόλυτα συμμετρικές ταχύτητες με 100% Optic Fiber Internet, χωρίς σταθερό τηλέφωνο.

tournoua2
2o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3: Το απόλυτο μπασκετικό θεάμα 6

Το τουρνουά παρακολούθησε πλήθος κατοίκων του Δήμου Ζωγράφου, οι οποίοι δεν έχαναν την ευκαιρία να επευφημήσουν και να χειροκροτήσουν τις μαγικές προσπάθειες και το θέαμα που προσέφεραν όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες που πήραν μέρος, και οι οποίες πραγματικά είναι άξιες συγχαρητηρίων.

tournoua3
2o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3: Το απόλυτο μπασκετικό θεάμα 7

Το 2o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 έτυχε θερμής θεσμικής υποδοχής από τον Δήμο Ζωγράφου, καθώς τις προσπάθειες των ομάδων παρακολούθησαν με ενδιαφέρον ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφου Αναστασία Μπότου, ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ζωγράφου, Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, και ο Έφορος Βόλεϊ του Ηλυσιακού ΑΟ, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.

To Top