Αθλητικά

4 βαριά συμβόλαια στη “μαύρη λίστα” Τερίμ – Οι 16 ομάδες για Ιωαννίδη – Ζήτησε 7 εκατ. για Βαγιαννίδη ο ΠΑΟ!

"Βόμβες" από πρώην διαιτητή για Τερίμ: "Δήλωση για να πάρει σφυρίγματα! Να δείξει στον κόσμο ότι φταίνε άλλοι"

Ποιοι… αντιπαθούν τον κόουτς και το κόστος των 4.4 εκατ.! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ποιοι είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές με πολύ καλά συμβόλαια που δεν… βλέπει στο Τριφύλλι ο Τούρκος, τις ομάδες που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φορ, αλλά και την απάντηση που δόθηκε σε ερώτηση από Γερμανία για τον νεαρό μπακ.

ΤΕΡΙΜ: Υπάρχουν κάποιοι παίκτες, συγκεκριμένα τέσσερις, με βαριά συμβόλαια στον Παναθηναϊκό, τους οποίους δεν… βλέπει. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς, όχι όλοι το διευκρινίζω, φροντίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να του δείχνουν και την δική τους “αντιπάθεια”! Τι σημαίνει αυτό; Πως το καλοκαίρι θα είναι… θερμό!  Μόνο που και ο Φατίχ Τερίμ αλλά και Αϊτόρ/Σένκεφελντ/Τζούρισιτς/Βιλένα έχουν συμβόλαια με τους πράσινους και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Τούρκος κόουτς και οι 3 παίκτες μέχρι τον Ιούνιο του 2025 ενώ ο Ολλανδός μέσος μέχρι το 2027 αφού το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε 4ετές. Μάλιστα μιλάμε για παίκτες με συνολικές μικτές ετήσιες αποδοχές 4.470.000 ευρώ!! Κι αυτό αφού ο Βιλένα κοστίζει 1.400.000, ο Τζούρισιτς 1.350.000, ο Αϊτόρ 990.000 και ο Σένκεφελντ 730.000 ευρώ. Το ερώτημα είναι αν δεν φύγει ο Τερίμ τι θα συμβεί με τους 4…

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Έχει τέτοιο… ρεύμα στα scouting department των ευρωπαϊκών ομάδων, που δεν είναι υπερβολή πως ξεπερνούν πλέον την μια ντουζίνα οι ξένες ομάδες που έχουν επισήμως… καταθέσει το ενδιαφέρον τους. Προσοχή δεν μιλάω για προτάσεις αλλά για εκδήλωση προθέσεων ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Και μιλάμε για ομάδες από τα επτά (7) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είτε εκφράζοντας επίσημα το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του παίκτη, είτε με ερωτήσεις βολιδοσκοπήσεις στον Παναθηναϊκό (απευθείας ή μέσω ατζέντηδων). Άλλωστε στην ελληνική μανατζερική πιάτσα αποτελεί κοινό μυστικό ότι μεγάλα Γραφεία του εξωτερικού έχουνε ζητήσει mandates με συγκεκριμένες ημερομηνίες, για συγκεκριμένα πρωταθλήματα ή ξένες ομάδες, για να δουλέψουν τον Ιωαννίδη. Και αναφέρομαι στις Μίλαν, Λάτσιο Αταλάντα, Φιορεντίνα, Μπολόνια από την Ιταλία. Τις Λάνς, Ρέν, Νις από την Γαλλία. Τις Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη από την Ισπανία. Τις Στουτγκάρδη, Χόφενχαϊμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης από Γερμανία. Και τις Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Γουέστ Χαμ, Άγιαξ!! Μιλάμε δηλαδή για τουλάχιστον 16 ευρωπαικά κλαμπ τα οποία έχουν ήδη… εκδηλωθεί για τον “Φωτάρα”!

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στη … ελληνογερμανική πιάτσα agents κυκλοφορεί εδώ και ένα 48ωρο πως ο Παναθηναικός σε ερώτηση που του έγινε για λογαριασμό Μπουντεσλιγκάτης ομάδας, για το αν παραχωρείται το καλοκαίρι και με τι ποσό, η απάντηση ήταν με…7.000.000 ευρώ. Χωρίς να διευκρινίζεται, από την ίδια πηγή, αν σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνεται και το 38% που είναι το ποσοστό μεταπώλησης που έχει κρατήσει η Ίντερ. Ο Βαγιαννίδης πάντως έχει σημερινή χρηματιστηριακή αξία 4.000.000 ευρώ και συμβόλαιο ως το 2025 με τους πράσινους…

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί “γύρισε” ο Κουτσολιάκος σε ΠΑΟ – Βαγιαννίδης, Πέλκας, “Σταφ”… Φορτούνης – “Ούτε ευρώ πάνω για Ιωαννίδη”!

To Top