Ελλάδα

40χρονος κατήγγειλε επίθεση από λιμενικούς στη Μύκονο -« Κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου και έκαναν…

ρατσισμος

40χρονος κατήγγειλε επίθεση από λιμενικούς στη Μύκονο -« Κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου και έκαναν κατάχρηση εξουσίας»

40χρονος καταγγέλλει πως δέχτηκε άγρια επίθεση από λιμενικούς στο λιμάνι της Μυκόνου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο Mega , πριν από ένα μήνα καθώς βρισκόταν στο λιμάνι της Μυκόνου έπεσε θύμα επίθεσης από άνδρες του Λιμενικού.

«Ήμουν διακοπές στο νησί. 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινάμε να μπούμε στο λιμάνι. Στην αρχή του λιμανιού σταματήσαμε, ρωτήσαμε με ευγένεια τον λιμενικό. Η απάντηση ήταν στον ενικό, με φωνές. “Φύγετε, να γυρίσετε πίσω στη Μύκονο, τι δουλειά έχετε εσείς εδώ”», περιέγραψε στο MEGA.

Στη συνέχεια εκείνος και η παρέα του περίμεναν στη σειρά, ωστόσο ο 40χρονος λόγω της ζέστης θέλησε να πάρει λίγο αέρα και έκατσε σε μία γωνιά με τη βαλίτσα του, χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Τότε επανεμφανίστηκε ο λιμενικός και άρχισε να του φωνάζει να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κάλεσε και έναν άλλο συνάδελφό του, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος.

«Μου λέει με σιγουριά ότι έχω ναρκωτικά στη βαλίτσα. Εκεί δεν άντεξα και του είπα ότι μπορεί να ανοίξει τη βαλίτσα να ψάξει τα πράγματα. Άρχισε να φωνάζει ότι είναι αξιωματικός και έχει γαλόνια. Πιστεύω ότι κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου και ήθελαν να κάνουν κατάχρηση εξουσίας», είπε ο 40χρονος, συμπληρώνοντας πως ο λιμενικός τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο.

To Top