Πολιτική

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης είναι ανέτοιμος, έχει ιδέες και όχι ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο

Efh Axtsioglou 1

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης είναι ανέτοιμος, έχει ιδέες και όχι ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο

Η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον «ανέτοιμο» και τονίζοντας ότι εκείνος «δεν έχει ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο».

Μιλώντας στη Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε για τον συνυποψήφιο της, ότι διαθέτει μόνο ιδέες, ενώ είπε πως δεν κατάλαβε, γιατί σχολίασε εκείνος το email που της είχε στείλει, χωρίς να λάβει κάποια απάντηση.

«Όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μου έστειλε ένα email με κάποιες ιδέες. Τα είδα και τα έλαβα υπόψιν μου, όπως με τα άλλα στελέχη και στη συνέχεια ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου, όπως ο ίδιος 10 μέρες μετά δήλωσε την πλήρη στήριξη του, τονίζοντας ότι καλύπτει τις ανάγκες του κόμματος και είναι αυτή που μπορεί να δώσει μια εναλλακτική. Είναι κάποιες ιδέες, όχι ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε για την περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πως «μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξης. Έχω μια διαδρομή. Η εμπειρία είναι μία εγγύηση».

«Η αυστηρή τήρηση των κανόνων από το μέλος, μέχρι τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κορυφαία παράμετρος για να σεβαστούμε τον κόπο όλων μας και τον πολιτών. Αν κάτι μας καταλόγισαν, είναι ότι υπήρχε ένα πρόβλημα αξιοπιστίας, που προέκυψε από πολυφωνία και προσωπικές απόψεις. Αυτό μπορεί να διασφαλιστεί με την αυστηρή τήρηση των κανόνων. Η δική μου εκλογή θα συνεπάγεται αυτό το πλαίσιο, την αυστηρή τήρηση των κανόνων», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

To Top