Πολιτική

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τους λαθρομετανάστες; – Τελείως γελοίο το τριήμερο Ε…

latinopoulou

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τους λαθρομετανάστες; – Τελείως γελοίο το τριήμερο Εθνικό Πένθος

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στο δρόμο για τις κάλπες» του Alpha προκειμένου να εξηγήσει το πρόγραμμα του κόμματός της «Φωνή Λογικής» ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο που έστειλε στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους. Με αφορμή το ναυάγιο που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου κλήθηκε να πει την πρότασή της σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα.

«Καταρχάς να πούμε ότι σε αυτό το ναυάγιο υπήρχαν 78 άνδρες. Ήταν όλοι άνδρες. Δεν υπήρχαν ούτε γυναίκες, ούτε παιδιά. Ήταν άνδρες. Από πού έρχονται και πού πάνε; Η χώρα μας, η Ελλάδα, είναι χώρα. Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Και είναι τα σύνορα της Ευρώπης. Κάποια στιγμή πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα στο λαθρομεταναστευτικό και να εφαρμόσουμε δικές μας πολιτικές. Μια ισχυρή χώρα πρέπει να έχει κλειστά σύνορα. Και να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε προσπαθεί να περάσει παράνομα ότι θα υπάρχουν συνέπειες. Και η “Φωνή Λογικής” λέει ότι αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κλειστά κέντρα. Πρέπει να διαχωρίσουμε τους πρόσφυγες από τους μετανάστες. Με τη Φωνή Λογικής αυτοί μεταφέρονται αυτόματα σε κλειστά κέντρα και από εκεί απελαύνονται. Όταν έρθει η ώρα και εφόσον τους δεχθούν οι χώρες τους. Ούτε ΑΜΚΑ, ούτε ΑΦΜ, ούτε να γνωρίζουν ότι έρχονται εδώ και ζουν με τα λεφτά του Έλληνα και της Ελληνίδας. Τους δίνουμε σπίτια, νοσοκομεία, εκπαίδευση και όλα αυτά με τους δικούς μας φόρους. Αυτά πρέπει να τελειώσουν στην Ελλάδα. Όσοι μένουμε σε μεγάλα αστικά κέντρα, ξέρετε τι αντιμετωπίζουμε γιατί βλέπουμε να γκετοποιούν όλο και περισσότερο τις περιοχές μας. Με ποιο δικαίωμα; Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε; Και αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα κάνουμε εμείς σα χώρα» είπε αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στην συνέχεια της τοποθέτησής της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτήρισε «ανίκανη» την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται προφανώς ανίκανη να ασχοληθεί με αυτό το θέμα όπως έπρεπε και να φυλάξει τα σύνορά της» είπε χαρακτηριστικά.

«Πώς θα προχωρήσουμε σαν Έθνος και σαν χώρα, αν δεν γεννιούνται Ελληνόπουλα;»

Λίγο πριν κλείσει την τοποθέτησή της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναρωτήθηκε: «Να μιλήσουμε και για τον άκρατο δικαιωματισμό. Ως πού θα πάει; Πώς θα προχωρήσουμε σαν Έθνος και σαν χώρα, αν δεν γεννιούνται Ελληνόπουλα; Αν η μητέρα και ο πατέρας είναι γονέας 1 και γονέας 2; Εάν ο άντρας είναι γυναίκα και η γυναίκα είναι άνδρας; Είμαστε εμείς εδώ με ξεκάθαρες θέσεις».

«Τελειώς γελοίο το τριήμερο Εθνικό Πένθος»

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση κήρυξε τη χώρα σε τριήμερο Εθνικό Πένθος λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου που έγινε ανοιχτά της Πύλου. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέφρασε την αντίθεσή της στην απόφαση της κυβέρνησης μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και χαρακτήρισε «γελοίο» το τριήμερο Εθνικό Πένθος.

«Όταν δεν έχεις κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για:

Τους ήρωες των Ιμίων.

Το αεροπορικό δυστύχημα της Ήλιος.

Το πολύνεκρο ναυάγιο του Σάμινα.

Ούτε καν για τον τ. Βασιλιά κ κηρύσσεις για ναυάγιο που έγινε σε διεθνή ύδατα από επίδοξους εισβολείς στην Ευρώπη, είναι τελείως γελοίο» έγραψε χαρακτηριστικά.

To Top