Αθλητικά

Αυτά τα δεδομένα για την πρόταση Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ – “Δεν έχει δικαίωμα λάθους στις μεταγραφές”

Αυτά τα δεδομένα για την πρόταση Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ - "Δεν έχει δικαίωμα λάθους στις μεταγραφές"

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει να προετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν, με αυτό πάντως που προβληματίζει είναι η καθυστέρηση στο κομμάτι των μεταγραφών.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά, τόσο από το κομμάτι της προετοιμασίας, όσο και από το μέτωπο των μεταγραφών και την νέα πρόταση για τον Ντόουγλας Αουγκούστο μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα φαινόμενο για τον ΠΑΟΚ, που γενικά αργεί, πως γρήγορα-γρήγορα έδωσε τον Ίνγκασον και πήρε αντικαταστάτη. Τα έκανε όλα πολύ γρήγορα. Ο Εκόνγκ πρέπει να κάνει προσπάθεια, για να είναι βασικός στα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ, πρέπει να είναι μονόδρομος αυτό. Οι ομάδες μας πρέπει να πάνε πολύ συγκεντρωμένες, και πρέπει να αποδείξουν πως το πάθημα έγινε μάθημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κλείσει άλλες τρύπες, παρότι το Σαββατοκύριακο υπήρχε η αίσθηση πως είναι πολύ κοντά ο Σαματά και ο Μπάμπα. Για τον μπακ, δεν υπάρχει κάτι που να φανερώνει πως έχουν κλείσει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να κάνει λάθος, γιατί όποιος αποκλεισμός θα αποτελούσε πρόβλημα για την ομάδα.

Για τον Αουγκούστο υπάρχουν αναφορές πως ομάδα από τα Εμιράτα έχει κάνει κρούση για 4 εκατ. και ο ΠΑΟΚ ζητάει 7. Δεν είναι τώρα το τάιμινγκ. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ο οποιοσδήποτε θα ανοίξει τώρα μία τέτοια κουβέντα. Είναι ζήτημα πως η ομάδα θα διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

 

To Top