Αθλητικά

Αυτός ο Άγιαξ δεν φοβίζει την ΑΕΚ – Το πισωγύρισμα στο 1959 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός ο Άγιαξ δεν φοβίζει την ΑΕΚ - Το πισωγύρισμα στο 1959 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα δεινά της ολλανδικής ομάδας συνεχίζονται στην Eredivisie και το σίγουρο είναι πως αυτός ο «Αίαντας» δεν προκαλεί τρόμο στην Ένωση

Ο Άγιαξ συνέχισε το κακό του ξεκίνημα στη σεζόν, αφού την Κυριακή στο «Grolsch Veste» έχασε από την Τβέντε με 3-1 με τον Μπράιαν Μπρόμπι να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη στην Αγγλία κόντρα στην Μπράιτον, αλλά την 2η αγωνιστική υποδέχεται τον Άγιαξ (5/10) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους Ολλανδούς σε αυτή την κατάσταση που βρίσκονται τώρα.

Παρότι, ο Στίβεν Μπεργκχάους έκανε ντεμπούτο στο ολλανδικό πρωτάθλημα για φέτος, αφού εξέτισε ποινή τριών αγώνων από πέρσι, όμως, δεν βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες. 

Η Τβέντε σαν… ταύρος μύρισε αίμα από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 11ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ για τον σύλλογο του Άμστερνταμ, καθώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δέχεται δύο γκολ, κάτι που είχε να συμβεί σε αγώνα της Eredivisie από το 2008 απέναντι στη Χέρενφεν.

Ο Άγιαξ έχει μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στο ολλανδικό πρωτάθλημα φέτος και είναι η τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που συμβαίνει αυτό μετά τις σεζόν 1958-59 και 1964-65.

Πρόγραμμα – φωτιά για τον Αίαντα που δείχνει τεράστια αμυντικά προβλήματα και χωρίς δημιουργία στη μεσαία γραμμή,

To Top