Αθλητικά

Αυτός “τέλειωσε” Μίροτιτς απο τον Παναθηναικό – Δεν πρέπει να έρθει στο ΟΑΚΑ – Το κλειδί για τη συμφωνία!

Αυτός "τέλειωσε" Μίροτιτς απο τον Παναθηναικό - Δεν πρέπει να έρθει στο ΟΑΚΑ - Το κλειδί για τη συμφωνία!

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις με τον Σέρβο παιχταρά και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Το φετινό καλοκαίρι (σχεδόν) όλα περιστρέφονται γύρω από τον Νίκολα Μίροτιτς στην EuroLeague. Τον τελευταίο μήνα δεν υπάρχει άλλωστε ούτε μια μέρα που να μην γραφτεί το όνομά του, ανά την Ευρώπη. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, οι πληροφορίες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανακινούνται με ταχύτητα, αλλά εκείνος έχει φροντίσει να διαψεύσει τα πάντα, με την στάση του.

Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οι μόνες ομάδες που μπορούν να τον αποκτήσουν οικονομικά είναι η Αρμάνι και ο Παναθηναϊκός, με τους Ιταλούς να μην έχουν κάνει ακόμη ένα μεγάλο μπαμ, την ώρα που οι πράσινοι… δημοπρατούν όλους τους καλούς διαθέσιμους παίκτες που υπάρχουν.

Πάντως, στην Ιταλία η συζήτηση περί επικείμενης συμφωνίας της Αρμάνι Μιλάνο με τον Νίκολα Μίροτιτς έχουν ξαναφουντώσει, δεδομένου κιόλας του γεγονότος πως ο 32χρονος φόργουορντ έχει τον ίδιο ατζέντη (βλ. Ιγκόρ Κρέσπο) με τον Έτορε Μεσίνα!

Όπως και να έχει η Αρμάνι λοιπόν του προσφέρει… κοινό ατζέντη με τον προπονητή του, ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο και φυσικά αγωνιστική ηρεμία, κάτι που αγγίζει απόλυτα έναν παίκτη που έχει βγάλει εκατομμύρια στην καριέρα του και θέλει να παίξει μπάσκετ δίχως να διχάσει… οπαδούς. Είτε αυτοί είναι Σέρβοι με Παρτιζάν και Ερυθρό, είτε είναι Έλληνες, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Για αυτό εξάλλου αθέτησε προφορικές συμφωνίες με Ολυμπιακό και Παρτιζάν και δεν μπήκε ποτέ σε ουσιαστική διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό. Διότι ήξερε πως τα χρήματα δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά είχε διαφορετική στόχευση. Οπότε πλέον εάν δεν συνεχίσει στην Αρμάνι, αυτό θα προκαλέσει τεράστια εντύπωση, μιας και φαντάζει μονόδρομος!

3795580

To Top