Πολιτική

Άγριος καυγάς του διευθυντή της «Αυγής» με τον Παύλο Πολάκη με αφορμή σχόλια του δεύτερου για την επ…

Clipboard 4

Άγριος καυγάς του διευθυντή της «Αυγής» με τον Παύλο Πολάκη με αφορμή σχόλια του δεύτερου για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Άγρια διαδικτυακή «κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή της «Αυγής»Σπύρο Ραπανάκη, και τον Παύλο Πολάκη με αφορμή τα σχόλια του δεύτερου για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υφυπουργός Υγείας, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για όρους «life style» και «καλλιστεία».

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης είχε πει: «Ο Αλέξης ως Πρόεδρος, ακόμη και με τους όρους life style που τείνουμε να αποδεχτούμε, ήταν περισσότερο από επαρκής. Αποδείχτηκε, όμως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη φάση, που διαδικασίες fast track με χαρακτηριστικά καλλιστείων ή με επικέντρωση σε επίπλαστα ψευδο-διλήμματα δεν πρόκειται να τον ανατάξουν», είχε πει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Ο Διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», έκανε λόγο για «αθλιότητες» συσχετίζοντας τις λέξεις life style, και καλλιστεία με την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, την οποία, ωστόσο, δεν κατονόμασε στην ανάρτησή του.

«Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασίων life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη μέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριές».

Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασίων life style δεν θα…

Posted by Σπύρος Ραπανάκης on Saturday, July 15, 2023

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην ανάρτηση του Διευθυντή της «Αυγής».

«Διευθυντή της Αυγής, αυτό άκουσες από την ομιλία μου;;;Τα άλλα δεν τα άκουσες; Η απλά δεν μπορείς να αρθρώσεις κιχ και ΤΟΛΜΑΣ να με λες λούμπεν!! Εσύ, εμένα!!! Μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου Πράγματι είναι καιρός να μπούνε κατακόκκινες γραμμές, στην δηθενιά, στη θολούρα, στον δικαιωματισμό του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδάκια που νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς», έγραψε.

%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82
Άγριος καυγάς του διευθυντή της «Αυγής» με τον Παύλο Πολάκη με αφορμή σχόλια του δεύτερου για την επ... 3

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την απάντηση Πολάκη κάποιοι συμφώνησαν μαζί του αλλά και κάποιοι άλλοι πήραν το μέρος του Σπύρου Ραπανάκη.

Στην διαδικτυακή κόντρα μπήκε αργότερα και ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρας, Νίκος Καρανίκας με ανάρτησή του που έσπευσε να την αφιερώσει «στον διευθυντή της «Αυγής, σε κάτι παρατρεχάμενους της και σε κάτι σάπια ΜΜΕ με αριστεριστές υπαλλήλους» όπως έγραψε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως αυτό που είπε ο Παύλος Πολάκης είναι «γνωστό και οχι σεξιστικό καθώς άντρες γυναίκες και παιδιά συμμετεχουν σε καλλιστεία και οχι μόνο γυναίκες».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα.

Το αφιερώνω στον διευθυντή της Αυγής, σε κάτι παρατρεχάμενους της και σε κάτι σάπια ΜΜΕ με αριστεριστές υπαλλήλους όπως…

Posted by Νίκος Καρανίκας on Saturday, July 15, 2023

Αναφορά στον διαδικτυακό καυγά έκανε και ο πρώην διευθυντής της «Αυγής»  Άγγελος Τσέκερης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Ο Πολάκης στον διευθυντή της Αυγής Σπύρο Ραπανάκη που ξεμπρόστιασε τον λούμπεν σεξισμο των σπηλαίων. Χωρις να διαψεύδει παντως. Προχωράμε»

Ο Πολάκης στον διευθυντή της Αυγής Σπύρος Ραπανάκης που ξεμπρόστιασε τον λούμπεν σεξισμο των σπηλαίων. Χωρις να διαψεύδει παντως. Προχωράμε.

Posted by Angelos Tsekeris on Sunday, July 16, 2023

To Top