Αθλητικά

Αινιγματική δήλωση από Χεζόνια – Αποθέωση από Ομπράντοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνω-κάτω ο ΠΑΟ με... Χεζόνια - Διώχνει παίκτη ο Αταμάν, τον χτυπάει ο Ολυμπιακός - "Καψούρα" Μπαρτζώκα!

Ο Μάριο Χεζόνια, ήταν ο MVP της Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη επί της Παρτιζάν και μίλησε μετά το παιχνίδι, αφήνοντας ανοιχτά ενδεχόμενα…

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 88-76 στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα και τον Μάριο Χεζόνια χαιρόσουν να τον παρακολουθείς…

Ο Κροάτης παίκτης είναι συμπαθής στους φίλους της Παρτιζάν και έκανε ένα λαμπρό παιχνίδι, μη δείχνοντας έλεος. O Super Mario πέτυχε 25 πόντους και πρόσφερε σούπερ θέαμα, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του μετά τη νίκη.

«Μου αρέσει να παίζω παντού! Αυτό είναι το μπάσκετ. Δεν θα πω ψέματα ούτε σε εσάς ούτε στον εαυτό μου. Το πιο σημαντικό ήταν να μπούμε σε ρυθμό και να τους σταματήσουμε αμυντικά. Αυτό ήταν κρίσιμο, ειδικά απέναντι σε αυτήν την ομάδα, γιατί είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και καλοί, και δόξα τω Θεώ κερδίσαμε. Ο προπονητής είπε ότι έπρεπε να αλλάξουμε ταχύτητα και αυτό κάναμε. Σε τέτοια ατμόσφαιρα, αν παίζεις κατοχή με κατοχή, δεν θα τα πας καλά. Αλλάξαμε σε υψηλότερη ταχύτητα και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε», δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια.

«Ελπίζω να παίξει στα πλέι οφ η Παρτιζάν»

Αποθέωση από Ζοτς

Ο Μάριο Χεζόνια γνώρισε την αποθέωση και από τον αντίπαλο προπονητή, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ανέδειξε την απόδοση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού στην ήττα της ομάδας του. 

«Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Ρεάλ έκανε τη διαφορά και φυσικά ο Μάριο Χεζόνια έπαιξε το παιχνίδι που έπαιξε. Ετοιμαστήκαμε, συμφωνήσαμε ότι είναι ο σουτέρ και δεν πρέπει ποτέ να κατεβάζεις τα χέρια σου δίπλα του. Έχει σουτ και από επτά, οκτώ, εννιά μέτρα, πετάει τρίποντο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα, όταν παίζεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης, έχουν Χεζόνια, Καμπάτσο, παίκτες που πάνε να σκοράρουν καλάθι, που δεν θα σταματήσουν μέχρι να σκοράρουν. Αυτή είναι η φιλοσοφία, αυτό πήραν οι παίκτες από την Αμερική», είπε ο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top