Αθλητικά

Ακολουθεί ο Κάνααν στον Ολυμπιακό – Τόσα πήρε ο Πίτερς για να ανανεώσει – Τι “παίζει” με Euroleague-Ντουμπάι

Ακολουθεί ο Κάνααν στον Ολυμπιακό - Τόσα πήρε ο Πίτερς για να ανανεώσει - Τι

Τα δεδομένα για την είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι στην Εuroleague ανέλυσε ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος μίλησε και για τα συμβόλαια Πίτερς, Κάνααν στον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες εξελίξεις για τα δεδομένα όσον αφορά στην είσοδο ομάδας του Ντουμπάι στην Euroleague μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως στις 13 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, εκεί όπου αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για την ένταξη ομάδας από το Ντουμπάι στη διοργάνωση. Πρόσθεσε, δε, ότι υπάρχει κοινή θέληση για να προχωρήσει το θέμα, ενώ ο Ολυμπιακός, έως τώρα, δεν έχει πάρει επίσημη θέση.

Για τα αγωνιστικά και τον τραυματισμό του Λαρεντζάκη έκανε λόγο πως θα χάσει κάποιες προπονήσεις, ακολουθώντας θεραπείες και την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή για το Κάουνας για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Πίτερς είχε μία αρκετά καλή αύξηση στο νέο του συμβόλαιο, όχι όμως στα ποσά που ακούγονται με 2 εκατ. ευρώ, ενώ επισήμανε πως ακολουθεί η επέκταση του συμβολαίου του Κάναν και ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα χρειαστεί μία με δύο το πολύ μεταγραφές.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top