Αθλητικά

Άλλαξαν τα δεδομένα λίγο πριν το τζάμπολ του ντέρμπι – Στο “5’” ο Σίκμα, με Παπανικολάου στο “4” (Audio)

Άλλαξαν τα δεδομένα λίγο πριν το τζάμπολ του ντέρμπι - Στο

Γιατί ο Μπαρτζώκας αναμένεται να χρησιμοποίησει και τον Μπραζντέικις κόντρα στο Τριφύλλι

Ο τρόπος που θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός την απουσία του Φαλ στο διάστημα που ο Μιλουτίνοφ θα είναι εκτός πεντάδας θα κρίνει πολλά για το αποψινό ντέρμπι, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Ο Φαλ είναι εκτός, δεν θα το ρισκάρουν στον Ολυμπιακό. Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τον καταπονήσουν και κάνει το σωστό η ομάδα. Λογικά θα τον δούμε την επόμενη εβδομάδα με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Για τον Μπραζντέικις θεωρώ πως θα μπει στη δωδεκάδα, ακόμη και μόνο και μόνο για να μπει στο κλίμα. Θα μπορέσει να βοηθήσει και στο ροτέισον, γιατί στα 10-12 λεπτά που θα χρειαστεί να παίξει στο ‘5’ ο Σίκμα, ο Λιθουανός μπορεί να δώσει λύσεις στο ‘3’ με τον Παπανικολάου να ανεβαίνει στο ‘4’», τόνισε.

«Με την απουσία του Φαλ είναι διαφορετικά τα δεδομένα, γιατί όταν θα είναι εκτός πεντάδας ο Μιλουτίνοφ δεν θα υπάρχει η ίδια προστασία της ρακέτας. Αυτά τα λεπτά θα είναι κομβικά για το ματς. Ο Ολυμπιακός έχει ρισκάρει να πάει με δύο πεντάρια, αλλά θα είναι ένα θέμα αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος. Όμως το να πήγαινε στους εννιά ξένους θα ήταν υπερβολικό. Να δούμε, επίσης, πόσο θα διαφοροποιήσει τα πράγματα η παρουσία του Γκος», πρόσθεσε.

To Top