Αθλητικά

Ανακοίνωσε μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωσε μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία κίνηση από τους Πράσινους που ανεβαίνουν επίπεδο.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Ράιντελ Ιερεθουέλο, 36χρονο πασαδόρο που αγωνίστηκε από το 2021 στον Φοίνικα Σύρου, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» θα αντικαταστήσει έτσι τον Επ, ο οποίος ενημέρωσε ότι σταματά το βόλεϊ.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή, με παρουσία σε κορυφαία πρωταθλήματα και πολλούς τίτλους. Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα του ομάδα τονίζοντας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αυτή την περιπέτεια και να το απολαύσουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Raydel Hierrezuelo Aguirre για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το αντρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση του Κουβανού πασαδόρου Raydel Hierrezuelo Aguirre που αναμφίβολα με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο 36χρονος (1.96μ.) πασαδόρος διαθέτει σπουδαίο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα με πολλές διακρίσεις και τίτλους. Από το 2021 αγωνιζόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com ανέφερε: «Είναι χαρά μου που θα ανήκω σε αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο, σε αυτή την οικογένεια. Εύχομαι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε τίτλους στο Σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αυτή την περιπέτεια με την ομάδα μου και να το απολαύσουμε».

To Top