Αθλητικά

Άναψε “κόκκινο” ο Μεντιλίμπαρ για top όνομα του Ολυμπιακού – Του έκανε νέο… καψόνι – Αποφασίζει η διοίκηση!

Άναψε "κόκκινο" ο Μεντιλίμπαρ για top όνομα του Ολυμπιακού - Του έκανε νέο… καψόνι - Αποφασίζει η διοίκηση!

Ο λόγος που δεν τον “πιστεύει” και η πιθανή μεταγραφή εξωτερικό. Ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να τσεκάρει όλο το ρόστερ και ήδη έχει βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τα πλέι οφ όσο και για το καλοκαίρι…

Θέμα με τον Γιώργο Μασούρα φαίνεται ότι υπάρχει στον Ολυμπιακό τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Έλληνας άσος έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα από την εποχή που ήρθε ο Ισπανός τεχνικός.

Μάλιστα, σε μια σεζόν που μπαίνει στους τελευταίους μήνες τού συμβολαίου του με τους Πειραιώτες και, κατ’ επέκταση, υπάρχει ανοιχτό το ζήτημα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, το γεγονός ότι βλέπει με τον νέο προπονητή τα παιχνίδια από τον πάγκο (το News24world.com είχε… χτυπήσει το καμπανάκι πριν το Αγρίνιο, όπου τελικά ο Έλληνας άσος ξεκίνησε βασικός, αλλά ήταν απογοητευτικός κι έγινε αλλαγή), δεν είναι και η καλύτερη εξέλιξη.

Υπάρχει λόγος που ο Μεντιλίμπαρ δεν αξιοποιεί πολύ στην 11άδα τον Γ. Μασούρα; Γιατί, όμως, όπως και να το κάνουμε το να βλέπεις στον Καμπράλ στο βασικό σχήμα, αν και σε φουλ φόρμα οριακά είναι καλύτερος από τον Γιώργο (πολύ περισσότερο τώρα που δεν είναι ακόμα στο 100%!), είναι παράξενο. Ή, μήπως όχι;

Γιατί το πρόβλημα που έχει ο Μεντιλίμπαρ, αν μπορούμε να πούμε ότι είναι πρόβλημα, είναι ότι θέλει winger που να παίζουν καθαρά σε αυτή τη θέση και για τον Μασούρα δεν θεωρεί ότι είναι winger. Περισσότερο ως δεύτερο επιθετικό τον έχει στο μυαλό του (εκεί ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό σε 4-4-2!) και όχι ως ακραίο, για αυτό δεν βρίσκει τον χώρο που θέλει στην 11άδα.

Μπορεί να αλλάξει αυτό; Εδώ αξίζει να πούμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που προπονητής τού Ολυμπιακού αφήνει εκτός 11άδας τον Μασούρα. Κι αυτό κάτι δείχνει…

“Για αυτό είναι επιδραστικός ο Μασούρας στον Ολυμπιακό – Να πάει στο εξωτερικό αν… – Του ταιριάζει η Ιταλία”

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ηλία Κάμπα, θρυλικό σκόρερ τής Β΄ Εθνικής και συμπαίκτη τού Μασούρα στον Ηλυσιακό, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις, να μας πει την άποψή του για τη φετινή πορεία του, αλλά και για το μέλλον του.

“Έχει το προσόν να μαρκάρει, να κυνηγάει ψηλά, γυρίζει πίσω. Δεν είναι μόνο ότι σουτάρει και θα κάνει φάσεις μόνο μπροστά. Κι αυτό το ν κάνει πολύ επιδραστικό στο παιχνίδι της ομάδας του“, ανέφερε ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια σχολίασε για την κουβέντα που έχει ανοίξει, στον βαθμό μάλιστα που έχει έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του, αν το μέλλον του είναι στον Ολυμπιακό ή στο εξωτερικό:

“Επειδή ο Γιώργος είναι σε ηλικία που θα πρέπει να πάρει αποφάσεις: Μια μεταγραφή στο εξωτερικό καλό θα ήταν να γίνεται σε μικρότερη ηλικία, προκειμένου να υπάρχουν τα περιθώρια βελτίωσης. Προφανώς ο καθένας κοιτάζει το καλύτερο για τον εαυτό του, κι αν θέλει να πάει στο εξωτερικό, καλώς να το κάνει”.

Πού θα του ταίριαζε να παίξει αν, θεωρητικά, αποφασίσει να παίξει εκτός Ελλάδα;

“Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι στα μέτρα του, πιστεύω ότι εκεί θα του ταίριαζε. Όχι Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία”.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο “δώρο” Μαρινάκη σε Μεντιλίμπαρ – Μεταγραφή 3.5 εκατ. – Όνομα από τη λίστα Καρβαλιάλ!

 

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top