Αθλητικά

Ανατροπή με Χεζόνια, νέος μεγάλος… αντίπαλος από την Euroleague – Φεύγει από τη Ρεάλ!

Αποκάλυψη για Χεζόνια: Τα χρήματα που δίνει η Ρεάλ για 2ετές συμβόλαιο - Γι’  αυτό δεν λέει ψέματα για τον ΠΑΟ

Ο Κροάτης φόργουορντ δεν είναι μόνο φαν του Παναθηναϊκού…

Για την 31η αγωνιστική της Euroleague η Παρτιζάν υποδέχεται στο Βελιγράδι τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μάριο Χεζόνια εξέφρασε ανοιχτά την θέληση του να δεί τους Σέρβους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Super Mario δεν έκρυψε ποτέ ότι τρέφει μεγάλη συμπάθεια για την Παρτιζάν και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα σενάρια άναψαν, αφού στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους!

«Ξέρουμε τι είδους ατμόσφαιρα μας περιμένει στο Βελιγράδι, αλλά για εμάς τους ντόπιους, εμένα και τον Ντζάναν Μούσα από τη Βοσνία, δεν αντιπροσωπεύει πίεση. Το Βελιγράδι είναι γνωστό για την υπέροχη ατμόσφαιρα στους αγώνες εκεί, έναν από τους καλύτερους. είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, αλλά είναι το πιο σημαντικό για την Παρτιζάν αυτή τη σεζόν. Ως οπαδός της, θα ήθελα να τους δω στη φάση των νοκ άουτ», αποκάλυψε ο Μάριο Χεζόνια φουντώνοντας τα σενάρια για τον ίδιο και την Παρτιζάν.

Ο Κροάτης άσος έχει συνδεθεί με την Παρτιζάν σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς μετά τη σεζόν στον Παναθηναϊκό, εικαζόταν ότι θα μπορούσε να γίνει μέλος της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά τελικά κατέληξε στη Ρεάλ.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει επέκταση της συνεργασίας.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο “δώρο” Γιαννακόπουλου σε Αταμάν – Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ – Φτιάχνει δικό του… Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top