Αθλητικά

Ανατροπή με Γιαννούλη, η ομάδα φαβορί στην Ελλάδα για να υπογράψει – Νέος… Μαξίμοβιτς!

Καμία δέσμευση για Γιαννούλη - Φαβορί η ΑΕΚ, στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ - Ίδιο ατζέντη με Τσιλούλη!

Έντονη φημολογία ότι έχει δώσει μέχρι και προσύμφωνο. Τι πραγματικά ισχύει με τον Έλληνα άσο, οι συζητήσεις για να μείνει στην Αγγλία και ο πιθανότερος προορισμός αν παίξει του χρόνου ξανά στη Σούπερ Λιγκ…

Μεταγραφή αριστερού μπακ φαίνεται ότι είναι κεντρικής σημασίας για την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι και στην πιάτσα κυκλοφορεί, ξανά, έντονα η πληροφορία που συνδέει τον Δημήτρη Γιαννούλη με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο πρώην άσος τού ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2024 με την Νόριτς, η διοίκηση του συλλόγου δεν του έχει προτείνει ανανέωση και στα 28 του χρόνια φαίνεται ότι ψάχνει για νέο κίνητρο στην καριέρα του. Θα μπορούσε να το βρει στην Ελλαδα;

Αρχικά πρέπει να πούμε ότι ενδιαφέρον πλην της ΑΕΚ είχε δείξει και ο Παναθηναϊκός, που αφενός θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του, αφετέρου στο τέλος τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν αποκλείεται να ψάξει για αριστερό μπακ.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο θέλει ο ίδιος ο παίκτης να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και την απάντηση σε αυτό θα δώσουν μια σειρά από παράμετροι, με πρώτη και κύρια το αν θα πάρει την άνοδο στην Premier League η ομάδα του και, φυσικά αν θα του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Η πληροφορία από την Αγγλία, πάντως, είναι πολύ συγκεκριμένη και αναφέρει ότι η Ένωση είναι η ομάδα που θα παίξει μπάλα τη νέα σεζόν ο Γιαννούλης, αν και οι Πράσινοι φαίνεται ότι έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομά του για αντι-Χουανκάρ.

“Θα “θάψει” τον Πηλιό ο Γιαννούλης” – Τον θέλει η Στουτγκάρδη με Ιωαννίδη και Παυλίδη – Υπέγραψε προσύμφωνο!

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, βαθύ γνώστη τού ποδοσφαίρου στην Αγγλία, για να μάθουμε περισσότερα.

“Αν πάρει τον Γιαννούλη η ΑΕΚ, είναι σαν να θάβει τον Πήλιο. Πιστεύω ότι ο Αλμέιδα θέλει να δώσει στον Πήλιο ευκαιρίες για να “βγει”. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο. Αλλά θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα κάνει η ομάδα του, αν θα ανέβει στην κατηγορία ή όχι. Δύο αριστερούς μπακ έχει η Νόριτς, άρα πότε παίζει ο Γιαννούλης και πότε όχι”, σχολίασε ο καλός συνάδελφος.

Εμείς για την ιστορία να πούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γερμανία, καθώς η Στουτγκάρδη έχει στρέψει την προσοχή της στην περίπτωσή του – Για την ακρίβεια ευρύτερα οι Γερμανοί κοιτάζουν Έλληνας ποδοσφαιριστές, καθώς πλην του Γιαννούλη στη λίστα τους για το καλοκαίρι υπάρχουν τα ονόματα των Φώτη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Παυλίδη! Και μιλάμε για ομάδα που φέτος είναι τρίτη στην Bundesliga και διανύει εξαιρετική σεζόν.

Κάτι τελευταίο: Στην πιάτσα ακούγεται ότι ο Γιαννούλης έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Αλλά προσύμφωνο είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τον ΠΑΟΚ και, τώρα, είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Δηλαδή όχι μόνο δεν ισχύει ότι έχει υπογράψει, αλλά και να ίσχυε, κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για τα προσύμφωνα γιατί μέσα σε μία σεζόν οι συνθήκες αλλάζουν τόσο για την ομάδα όσο και για τον παίκτη…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Αλεξανδρόπουλος στο Λιμάνι – Πρώην του ΠΑΟ “χτυπάει” ο Ολυμπιακός – “Αναβάθμιση” στην 11αδα του! 

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top