Αθλητικά

Ανατροπή με Ναν σε Ολυμπιακό!

Ανατροπή με Ναν σε Ολυμπιακό!

Ο Αμερικάνος είναι ο νούμερο ένα στόχος των Ερυθρόλευκων για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Ολυμπιακός: Ανατροπή στην υπόθεση του Κέντρικ Ναν και το ενδιαφέρον από τους Ερυθρόλευκους, μιας και μπορεί ο Αμερικανός να ήταν νούμερο ένα στόχος για την ενίσχυση της ομάδας, όμως ο ίδιος αποφάσισε να λάβει μέρος στο τουρνουά «Βέτερανς Καπ» στις ΗΠΑ θέλοντας με αυτόν το τρόπο να βρει ομάδα από το ΝΒΑ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα πως αναφέρουν από τις ΗΠΑ ο Κέντρικ Ναν θέλει μέχρι τον Οκτώβριο να περιμένει να δει αν θα έχει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ και μετά να κοιτάξει τις επιλογές του στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε, κάτι που τους κάνει να κοιτάξουν για άλλες επιλογές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει παίκτη και θα επιδιώξει να αποκτήσει, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην βιάζεται, περιμένοντας και τα κοψίματα από το ΝΒΑ, μιας και θέλει να βρει τον ιδανικό κομμάτι του παζλ και όχι απλά να πάρει έναν παίκτη, με τον εκλεκτό ιδανικά να μπορεί να αγωνίζεται τόσο στη θέση “2” όσο και στο “3”.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top