Αθλητικά

Ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή του Μορόν στον Άρη – Πολύ σημαντική εξέλιξη από τη Μπέτις

Ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή του Μορόν στον Άρη - Πολύ σημαντική εξέλιξη από τη Μπέτις

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη τοποθέτηση του την άφιξη επιθετικού από την La Liga και σήμερα (5/7) ήρθε το όνομα στο προσκήνιο. 

Άρης: Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη τοποθέτηση του την άφιξη επιθετικού από την La Liga και σήμερα (5/7) ήρθε το όνομα στο προσκήνιο. Πρόκειται για τον Λορέν Μορόν οποίος ανήκει στην Μπέτις και ο Άρης είναι σε προχωρημένες επαφές τόσο με την ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Την περσινή σεζόν ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Λας Πάλμας με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές και είχε μόλις 1 γκολ. 

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν τον υπολογίζει στη Μπέτις και ο Άρης προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί.

Η ιστοσελίδα “estadio deportivo” δίνει προέκταση στο θέμα του Μορόν. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι παίκτες της Μπέτις πέρασαν από εργομετρικά τεστ πριν ταξιδέψουν για τη Γερμανία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με τον Μορόν να μην συμπεριλαμβάνεται στην υπόλοιπη αποστολή.

Πηγή: metrosport.gr

moron44220

To Top