Αθλητικά

Απάντησε στις… φωνές της ΑΕΚ ο Βαρούχας – “Διαφώνησε” και με Τερίμ – “Υπάρχει καθαρό πέναλτι”! (Vid)

Πήρε θέση ο Βαρούχας για τις φωνές του ΠΑΟΚ - Δείτε τη φάση - Τρομερή ατάκα για το VAR! (Vid)

Εκ νέου παρέμβαση για τη φάση πριν το 3-3 από το πέναλτι του Μορόν στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Όλα όσα είπε για τις αμφισβητούμενες που προκάλεσαν ντόρο στην τελευταία αγωνιστική.

Για ακόμα μία αγωνιστική έγινε… χαμός με τις διαιτητικές αποφάσεις και ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση για τις επίμαχες φάσεις στην Αθλητική Κυριακή.

Στο συναρπαστικό ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ έγινε πολλή κουβέντα για τη διαιτησία, ωστόσο ο παλαίμαχος ρέφερι τόνισε πως όλες οι κρίσιμες αποφάσεις του διαιτητή ήταν σωστές.

Ξεκίνησε την ανάλυσή του από το πέναλτι που οδήγησε στο 1-0 της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ορθή υπόδειξη, Όπως είπε, τόσο ο Μοντόγια όσο και ο Άμραμπατ τραβούν ο ένας τη φανέλα του άλλου, ενώ στη συνέχεια ο πρώτος ανατρέπει τον δεύτερο.

Σωστά δεν έδωσε πέναλτι ο Σιδηρόπουλος υπέρ του Άρη στο 60′, αφού ο Μορόν κλώτσησε τον Άμραμπατ και όχι το αντίστροφο, ενώ ορθώς πήρε πίσω μέσω VAR το πέναλτι που είχε υποδείξει για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Πινέδα δεν βρήκε καθόλου τον Μορόν, παρά την πτώση του Ισπανού στο χορτάρι.

Τέλος, κόντρα στις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως υπάρχει φάουλ του Κάλενς στον Μορόν πριν το φάουλ, από το οποίο προήλθε το πέναλτι του Άρη στις καθυστερήσεις. Παράλληλα, συμφώνησε και με την υπόδειξη του πέναλτι για χέρι του Βίντα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά ζητήθηκε εκ νέου σχολιασμός της φάσης και μάλιστα έπαιξε στην εκπομπή ένα ακόμα πλάνο από το φάουλ πριν το γκολ, με τον Βαρούχα να σχολιάζει: «Ο παίκτης της ΑΕΚ χρησιμοποιεί τον αγκώνα του, πέρασε το χέρι στο λαιμό του αντιπάλου του και είναι σωστή η απόφαση του διαιτητή να δώσει φάουλ, από το οποίο και προήλθε το πέναλτι για το 3-3»!


ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Αναφορικά με την αναμέτρηση του Ηρακλείου, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε εκ νέου με διαιτητή και VAR για τις αποφάσεις τους στις επίμαχες φάσεις.

Αρχικά τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση για φάουλ και κόκκινη κάρτα υπέρ του ΟΦΗ στο 23′. Ο Ισέκα έπεσε μόνος του και όχι από μαρκάρισμα του Ούγκο.

Τέλος, τόνισε πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις, καθώς η μπάλα ναι μεν βρίσκει στο χέρι του Λουκάο, αλλά αφού πρώτα έχει βρει στο κεφάλι του. Σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν υπάρχει παράβαση όταν η μπάλα χτυπά πρώτα σε σώμα αμυνόμενου και έπειτα στο χέρι του.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top