Πολιτική

Απάντηση Κασσελάκη για την αστυνομική του συνοδεία – «Παραιτούμαι της φρουράς – Τα ΜΜΕ υπεύθυνα για…

kaselakis4

Απάντηση Κασσελάκη για την αστυνομική του συνοδεία – «Παραιτούμαι της φρουράς – Τα ΜΜΕ υπεύθυνα για ό,τι μου συμβεί»

Το θέμα της φρουράς που του διατέθηκε ενώ είναι απλά υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώσε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασελάκης. Ο ίδιος επισυνάπτει το έγγραφο με το οποίο η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούται αστυνομική φύλαξη, ενώ τονίζει πως δεν δέχτηκε να πληρώνει το κράτος τα έξοδα μετακίνησης της φρουράς του.

Το θέμα ανέδειξε αρχικά ο Βασίλης Χιώτης στον ΣΚΑΪ, ενώ το Newsbeast έπειτα από έρευνα επιβεβαίωσε και δημοσίευσε την είδηση. Στην απάντησή του ο Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στα ΜΜΕ χαρακτηρίζοντάς τα «διαπλεκόμενα» ενώ μιλά και για «λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη», δηλώνοντας πως παραιτείται πλέον από την αστυνομική φρουρά και καθιστώντας υπεύθυνα για οτιδήποτε του συμβεί τα ΜΜΕ.

Ολόκληρη η ανάρτησή του: «Έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου.

Έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου.

Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι «ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!», αναφερόμενα «σε εύλογες απορίες».

Όλα στο φως πάντα από μένα! Με το πρώτο έγγραφο που επισυνάπτω, η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.

Παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, εγώ δεν το δέχθηκα και πλήρωσα ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δε θέλω να επιβαρύνω ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο. Στο δεύτερο έγγραφο παραθέτω το τιμολόγιο της διαμονής, ενώ τη Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου και το τιμολόγιο των εισιτηρίων.

Τα ΜΜΕ έχουν «εύλογες απορίες» που ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχτεί τόσο έντονο ομοφοβικό μίσος, θα έχει αστυνομική φρουρά για 10 ως 17 μέρες, όσο δηλαδή διαρκεί η προεκλογική περίοδος για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου».

To Top