Κόσμος

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση με 29χρονη που «βίασε» συνεπιβάτη με στοματικό σεξ, ενώ προσπάθησε να…

Kopela2

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση με 29χρονη που «βίασε» συνεπιβάτη με στοματικό σεξ, ενώ προσπάθησε να δωροδοκήσει το πλήρωμα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα, η οποία συνελήφθη στη Μόσχα αφού φέρεται να έκανε στοματικό σεξ σε έναν άγνωστο άνδρα που καθόταν δίπλα της σε τουριστική πτήση από την Αττάλεια της Τουρκίας. Οι επιβάτες και το πλήρωμα χειροκρότησαν και επευφημούσαν όταν η αστυνομία μπήκε στο αεροσκάφος και συνέλαβε την 29χρονη Βαλέρια, στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Η φερόμενη σεξουαλική επαφή συνέβη σε μια πεντάωρη πτήση της Pobeda Airlines, ενώ υπήρχαν παιδιά μεταξύ των επιβατών. Ο άνδρας που καθόταν δίπλα της στην οικονομική θέση προσπάθησε αρχικά να αντισταθεί και να την απωθήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Σε μια πτήση από την Αττάλεια προς τη Μόσχα, μια γυναίκα επιβάτης βγήκε εκτός εαυτού και βίασε με στοματικό σεξ τον άνδρα δίπλα της», ανέφερε το μεγάλο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Gazeta.ru, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η γυναίκα φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του και να προχώρησε σε βίαιες πράξεις σεξουαλικής φύσεων. Κι όλα αυτά μπροστά σε επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

Στην 29χρονη επιβλήθηκε, όπως είπε, πρόστιμο 500 ρουβλίων για τη συμπεριφορά της με την ίδια να προσπαθεί να δωροδοκήσει το πλήρωμα για να μην συλληφθεί. Σε βίντεο έχει καταγραφεί να δίνει ένα χαρτονόμισμα 100 δολαρίων σε ένα μέλος του πληρώματος όταν το Boeing 737-800 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βούκοβο με την αεροσυνοδό να ρίχνει τα χρήματα στα σκουπίδια και την Βαλέρια να αδειάζει τον κάδο για να τα πάρει πίσω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο στην Τουρκία.

Η ίδια δήλωσε στην ιστοσελίδα BAZA ότι δεν μετανιώνει για τις πράξεις της: «Όλα ήταν καλά. Πέρασα καλά. Ε, εντάξει ίσως λίγο περισσότερο από καλά».

To Top