Αθλητικά

Αποφάσισε ο Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ – Ποιες θα είναι οι αλλαγές του, ντεμπούτο για Πόνσε

Αποφάσισε ο Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ - Ποιες θα είναι οι αλλαγές του, ντεμπούτο για Πόνσε

Τι ετοιμάζει ο Αργεντινός προπονητής για το πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ και το πλάνο για τον Αργεντινό

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την πρώτη, πολύ μεγάλη «μάχη» με την Αντβέρπ στα playoffs του Champions League, με την «Ένωση» να πραγματοποιεί το απόγευμα της Δευτέρας (21/08) την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τρίτης (22/08, 22:00). Ενόψει του σπουδαίου αγώνα, ο Γιώργος Τσακίρης, που βρίσκεται στην Αμβέρσα και θα μεταδώσει το ματς για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετέφερε όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην 11άδα από τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά αυτές δεν αναμένεται να είναι περισσότερες από τρεις σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Από εκεί και πέρα, δε, σημείωσε πως υπάρχουν «μεγάλες πιθανότητες να δούμε τον Πόνσε, όχι ως βασικό, αλλά να περνάει κάποια στιγμή ως αλλαγή στο παιχνίδι».

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Αλμέιδα καλείται να κάνει διαχείριση, αφού η ΑΕΚ δεν είχε χρόνο, προκειμένου να προετοιμαστεί όπως πρέπει για το παιχνίδι, υπογράμμισε, ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη, τονίζοντας ότι άπαντες διψούν για ένα καλό αποτέλεσμα στο Βέλγιο.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη:

To Top