Αθλητικά

Αποκάλυψη Λεσόρ! Έτσι έγινε το deal με Παναθηναϊκό – Η διαφορά ανάμεσα σε Αταμάν και “Ζοτς”

Αποκάλυψη Λεσόρ! Έτσι έγινε το deal με Παναθηναϊκό - Η διαφορά ανάμεσα σε Αταμάν και "Ζοτς"

Συνέντευξη με ενδιαφέρουσες ατάκες από τον Γάλλο σέντερ.

Εν όψει του αγώνα με την Παρτιζάν ο Ματίας Λεσόρ έδωσε συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα και μίλησε για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό, τη σχέση με τον κόσμο της πρώην ομάδας του, αλλά και τις διαφορές ανάμεσα σε Εργκίν Αταμάν και Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την σχέση του με την Παρτίζαν και την επιστροφή του στο Βελιγράδι: «Το πρώτο πράγμα που κοίταξα στο ημερολόγιο ήταν πότε θα παίξουμε με την Παρτίζαν. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εκεί, για να δω τους ανθρώπους που αγαπώ. Θα είναι ξεχωριστό. Δεν ξέρω τι ακριβώς να περιμένω, αλλά θα είναι ενδιαφέρον. Όλοι όσοι ήρθαν να με επισκεφτούν όταν ζούσα στο Βελιγράδι έμειναν έκπληκτοι με το τι είδους πόλη είναι, πόσο ζεστοί είναι οι άνθρωποι. Όταν δεν γνωρίζεις το Βελιγράδι, μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι μια κρύα πόλη. Όλα όμως είναι τελείως διαφορετικά. Όλοι όσοι ήρθαν αγάπησαν το μέρος».

Για το αν έχει επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του: «Είμαι σε επαφή με όλους. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι μαζί μου στον Παναθηναϊκό, όμως έχω κρατήσει επαφή με τον Έξουμ, τον Μάνταρ, τον Άντζουζιτς, τον Πάντερ, τον ΛεΝτέι, όλους. Είχαμε μια σχέση που ήταν και παραμένει μεγαλύτερη από το μπάσκετ. Θέλω να κρατήσει».

Για τον Ζέλικο και τον Αταμάν: «Έχουν άλλη μπασκετική φιλοσοφία, άλλη οπτική, οι ομάδες τους παίζουν διαφορετικά. Ο Αταμάν  είναι ο τύπος του προπονητή που εμπιστεύεται τους παίκτες με την έννοια ότι τους αφήνει να δημιουργήσουν, έχουν περισσότερη ελευθερία, ενώ ο Ζέλικο είναι περισσότερο του συστήματος και τα αποτελέσματα προέρχονται μέσα από αυτό. Δύο διαφορετικοί αλλά σπουδαίοι προπονητές. Είναι ευλογία να έχω δουλέψει και με τους δύο».

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς οπαδούς και ξέρουν μπάσκετ. Η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, που θέλω να παλεύω για αυτούς και θέλω να τους κάνω χαρούμενους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα… μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Ευρωλιγκάτο Έλληνα – Τον θέλει και ο Σπανούλης – “Πακέτο” με Ντόρσεϊ!

panathinaikos ataman zots

To Top