Αθλητικά

Αποκάλυψη Λουτσέσκου: ’’Αξίζει και στον Σαββίδη ένα μερίδιο – Φανταστική η υποστήριξη του κόσμου’’

Αποκάλυψη Λουτσέσκου: ’’Αξίζει και στον Σαββίδη ένα μερίδιο - Φανταστική η υποστήριξη του κόσμου’’

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν χαρούμενος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 16 του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Γερμανία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι αυτός ήταν ο στόχος της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε ακόμα αλλά έχουμε περάσει στους 16. Είναι σαν έξτρα πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μία γερμανική ομάδα και ποιοτικά ομάδα. Παίξαμε έξυπνα σε κάποιες στιγμές, υποφέραμε και ήμασταν τυχεροί σε κάποιες άλλες. Ξέραμε πως να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις καταστάσεις. Θέλαμε τη νίκη και το πετύχαμε.

Εμείς βρισκόμαστε δίπλα όπως μπορούμε για να βοηθήσουμε τους παίκτες υποφέρουν, δεν τα παρατάνε, δίνουν το 150%, απέναντι σε μια ομάδα με ταχύτητα, αντιδράσεις, ποιότητα, με οποία δεν έχεις δικαίωμα να υποχωρήσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να θυμίσω το βράδυ μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μπεϊτάρ, που δε μας έδινε κανείς πιθανότητες να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να περάσουμε στους 16 της διοργάνωσης».

Για το αν θα μιλήσει και πάλι για το επόμενο ματς ή αν βλέπει πιο μακριά μετά την εκπληκτική ως τώρα πορεία στην Ευρώπη: «Ναι, σίγουρα, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι που είναι τη Δευτέρα. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την Ευρώπη, το επόμενο παιχνίδι είναι το Μάρτιο. Τι περιμένετε να πω;»

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Η υποστήριξη που έχουμε σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε είναι φανταστικό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες ομάδες στην Ευρώπη που αγαπιούνται τόσο πολύ και ακολουθούνται τόσο πολύ. Το σημείωσε και ο Βιεϊρίνια πριν το παιχνίδι, ότι παίζουμε για την πρωτιά αλλά παίζουμε και για τον κόσμο που αγαπά και υποστηρίζει την ομάδα. Δε θα σχολιάσω τα αποτελέσματα των άλλων ελληνικών ομάδων. Η βραδιά ανήκει στους ποδοσφαιριστές και από αύριο θα ανήκει σε μένα για να φέρω το μυαλό των ποδοσφαιριστών, στο επόμενο παιχνίδι, με τη Λαμία».

Για τα λευκά παπούτσια που φοράει στον πάγκο τον τελευταίο καιρό: «Αυτά τα παπούτσια τα έβαλα πρώτη φορά πριν τη Ριέκα! Τα επέστρεψα αυτήν τη σεζόν, τα θεωρούσα λίγο πιο παλιά, αλλά αυτήν τη χρονιά αποφάσισα να τα κρατήσω ως το τέλος».

To Top