Αθλητικά

Αποκαλυπτικός Μπετσίροβιτς για τον φετινό Παναθηναϊκό – Προανήγγειλε ακόμα ένα μεγάλο όνομα!

Αποκαλυπτικός Μπετσίροβιτς για τον φετινό Παναθηναϊκό - Προανήγγειλε ακόμα ένα μεγάλο όνομα!

Ειδήσεις για τους Πράσινους έβγαλαν οι δηλώσεις του Σλοβενού τεχνικού διευθυντή σε Μέσο του εξωτερικού.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς μίλησε στον Martin Pavcnik της “Sport Klub”, για την δουλειά του στον Παναθηναϊκό, την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν και το φετινό ρόστερ του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, όπως τόνισε, αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, προαναγγέλοντας τουλάχιστον ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα!

Ο Μπετσίροβιτς αναφέρθηκε αρχικά στην συμμετοχή που είχε στην στην κατάληξη του προπονητή στον Παναθηναϊκό. «Ασχολήθηκα, παρόλο που δεν ήμουν επίσημα μέλος του συλλόγου εκείνη την εποχή» σημείωσε ο Σάνι, ενώ συνέχισε: «Ο σύλλογος είχε δύο ονόματα διαθέσιμα για τη θέση του προπονητή. Ήταν ο Πάμπλο Λάσο και ο Εργκίν Αταμάν. Καταλήξαμε γρήγορα στο συμπέρασμα ότι ο δεύτερος  είναι μια πολύ καλύτερη λύση. Σέβομαι και τους δύο αλλά η ενέργεια που βγάζει ο Αταμάν οδήγησαν στην επιλογή του. Επιπλέον, γνωρίζουμε σε ποια θέση ανέλαβε την Αναντολού Εφές πριν από χρόνια. Ήταν σε κρίση, αλλά τους οδήγησε σε δύο τίτλους της EuroLeague».

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στις καλοκαιρινές μετάγραφες του Παναθηναϊκού, που θορυβήσαν την Ευρώπη, μεταξύ άλλων ο Κώστας Σλούκας, ο Λούκα Βιλντόζα, ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ και ο Ματίας Λεσόρ, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και τον Μπετσίροβιτς να απαντά: «Όχι ακόμα. Έχουμε υψηλούς στόχους και διαθέτουμε τους πόρους. Αν υπάρξει ευκαιρία, θα πάμε στην αγορά για άλλον παίκτη. Μπορεί να συμβεί να ενισχύσει την ομάδα ένα ακόμα μεγάλο όνομα».

To Top