Αθλητικά

Αποκαλυπτικός Θανάσης: “Στον Παναθηναϊκό του 2018 παίζαμε για τη φανέλα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτικός Θανάσης: "Στον Παναθηναϊκό του 2018 παίζαμε για τη φανέλα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άσος μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε το κλίμα στην τότε ομάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για τους Μιλγουόκι Μπακς, θυμήθηκε τις μέρες του στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Amerikanos24”:

Για το αν έχουμε δει την καλύτερη version των Μπακς φέτος: «Δεν είμαστε πάρα πολύ μακριά, αλλά όχι σίγουρα όχι. Είναι πράγματα που έχουμε λίγο χώρο για βελτίωση. Δηλαδή σιγά σιγά μεγαλώνει. Μεγαλώνει η χημεία μας, μεγαλώνουμε μαζί και το βρίσκουμε αυτό. χρειαζόμαστε σίγουρα λίγο χρόνο, αλλά δεν είναι το θέμα ότι χρειαζόμαστε χρόνο. Μαθαίνουμε κάθε μέρα και πρέπει είμαστε και λίγο υγιείς. Αυτό».

Για το αν νιώθει ότι μπορεί να μαρκάρει τον οποιονδήποτε: «Πάντα νιώθω πως μπορώ να μαρκάρω των οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να ξέρεις το game plan. Πολλές φορές μπορεί να παίζουμε άμυνα και κάτι που πάω εγώ να κάνει και μου φαίνεται έξυπνο, μπορεί να φαίνεται χαζό γιατί δεν το ξέρουν όλοι. Αν δεν το ξέρει ο ψηλός μου, ο δεξιά μου περιφερειακός και πάω μόνος μου να το κάνω, φαίνεται χαζό. Πρέπει να είμαστε όλοι συνδεδεμένοι όταν παίζουμε άμυνα».

ellada ethniki antetokounbo

Να αρχίσουμε να αλλάζει και ο Παναθηναϊκός και να μπαίνει σε μια ροή. Είχαμε τρομερούς παίχτες όπως ο Μάικ Τζέιμς. Συγχαρητήρια κιόλας να του πω. Έγινε πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα. Και ο Νικ πρώτος πασέρ. Είχαμε ομαδάρα ρε φίλε αλλά όχι μόνο ομαδάρα. Είχαμε και καλά παιδιά, μεγαλωμένα παιδιά και παίζαμε για την φανέλα».

Για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Αν πας να κάνεις πρόβλεψη για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν έχεις δει ποτέ μπάσκετ. Δεν πρέπει να κάνεις καμία πρόβλεψη. Αυτό το ματς είναι για αυτά τα ματς. Είναι μια η άλλη, αλλά το θέμα είναι άλλο. Πόσο χαίρομαι που και οι δύο ομάδες παίζουν πάρα πολύ καλά και μακάρι να δουν και τις δύο ομάδες στο φάιναλ φορ αυτό».

olympiacos panathinaikos37473

Για το ότι θα παίζει υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη: «Καταρχάς συγχαρητήρια που έχει αναλάβει και που πήγε και τόσο καλά στα παράθυρα. Κάναμε δύο παιχνίδια καλά, κερδίσαμε. Χαίρομαι πάρα πολύ. Χαιρόμουν κι όταν παίζαμε αντίπαλοι κι αυτά. Τώρα θα είναι ωραίο. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα μπορούμε να συνεργαστούμε».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top