Αθλητικά

Απομένει μόνο η ανακοίνωση – Τότε θα γίνει το πρώτο ματς της ΑΕΚ με Ντιναμό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα διαρκείας των ευρωπαϊκών αγώνων - Τότε αρχίζει η διάθεση

Όλα δείχνουν πω ς η UEFA κατέληξε στην ημερομηνία διεξαγωγής για τη σπουδαία αναμέτρηση της Ένωσης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για 8 Αυγούστου πάει το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Κιτρινόμαυροι κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουν τη Ντιναμό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά την εμφατική νίκη της κροατικής ομάδας με 4-0 επί της Αστάνα  στο πρώτο ματς για 2ο προκριματικό.

Το συναπάντημα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της UEFA, καθώς στον 3ο προκριματικό θα συναντηθούν κατά πάσα πιθανότητα και ο Παναθηναϊκός με τη Μαρσέιγ, οι οπαδοί της οποίας έχουν φιλία με αυτούς της ΑΕΚ, ενώ αντίστοια οι Πράσινοι έχουν καλές σχέσεις με τους Κροάτες. Άρα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ήθελε να αποφύγει τη διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων στην Αθήνα την ίδια μέρα μέρα.

Όπως, λοιπόν, προκύπτει από το ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι η πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου με τον Παναθηναϊκό να παίζει 24 ώρες αργότερα με τους Μασσαλούς. Μάλιστα, αυτό το σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι η γαλλική Λίγκα όρισε την πρεμιέρα της Μαρσέιγ με τη Ρεμς για το γαλλικό πρωτάθλημα στις 12 Αυγούστου ημέρα Σάββατο και όχι στις 11 την Παρασκευή που θα γινόταν το ματς, αν η Μαρσέιγ έπαιζε στις 8/8 με το τριφύλλι.

aek opap arena filadelfeia

To Top