Αθλητικά

Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Ντέμης – Ποιο το λάθος του Γιοβάνοβιτς που κόστισε με Μπράγκα

Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Ντέμης - Ποιο το λάθος του Γιοβάνοβιτς που κόστισε με Μπράγκα

Με τα καλύτερη λόγια μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός για την προσπάθεια των Πρασίνων κόντρα στην Μπράγκα, παρά το γεγονός ότι ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός.

Ντέμης Νικολαΐδης: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε και στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τονίζοντας πως ο Σέρβος τεχνικός έχει το δικό του στιλ.

«Δίκαια πέρασε η Μπράγκα. Εάν έμπαινε το 1-1, μπορεί να βλέπαμε άλλο ματς. Έπαιζε με μια ομάδα πιο δουλεμένη. Πήγε πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό το πρώτο ματς. Επειδή τα έδωσαν όλα οι παίκτες, κάπου στο 65′-70′ φάνηκε ότι κουράστηκαν.

Δεν θα έβγαζα Ιωαννίδη, εγώ που δεν είμαι προπονητής. Ρίσκαρε ο Γιοβάνοβιτς που έβγαλε Πέρεθ. Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ καλός. Δεν περίμενα να τον βγάλει, αλλά δεν ήθελε να αλλάξει το στιλ του. Έχει ένα δικό του πλάνο.

Μετά το 1-0 είχε τις μεγάλες φάσεις. Θεωρώ δίκαιη την πρόκριση για την Μπράγκα, αλλά μπράβο και στον Παναθηναϊκό που το έφερε εκεί. Παίζει στους ομίλους του Europa League», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης.

To Top