Αθλητικά

Αποθέωσε Σπανούλη παλαίμαχος παίκτης – “Είναι έτοιμος για την Εθνική… – Είναι όπως με Γιαννάκη”

Αποθέωσε Σπανούλη παλαίμαχος παίκτης - "Είναι έτοιμος για την Εθνική... - Είναι όπως με Γιαννάκη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας όπου και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Kill Bill για τον ρόλο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Γιάννης Γιαννούλης: Προπονητής της Εθνικής Ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Βασίλης Σπανούλης και ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής σχολίασε μέσω του Metropolis 95,5 και της εκπομπής Τρίτο Ημίχρονο την επιλογή της ΕΟΚ να δώσει τα κλειδιά στον Kill Bill. 

«Όπως έγινε με τον Γιαννάκη, τώρα το ίδιο συνέβη και με τον Σπανούλη με τη διαφορά ότι ο Βασίλης έχει και ένα χρόνο στην πλάτη του ως προπονητής. Από πέρυσι ότι και να γινόταν εκεί θα κατέληγε. Ο Λιόλιος ήθελε τον Σπανούλη στην Εθνική ομάδα. Ας μην κρυβόμαστε. Είχα πει στον Σφαιρόπουλο να μην πάει γιατί ήταν θέμα χρόνο να αναλάβει τα ηνία της γαλανόλευκης ο Σπανούλης. Είναι έτοιμος έχοντας 20χρόνια καριέρας στις πλάτες του. Όλη μέρα ασχολείται με το μπάσκετ. Αν έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του, τότε θα είναι πιο εύκολο το έργο του. Το πιο σημαντικό είναι ο παίκτης να παίζει για τον προπονητή του. Ο Αντετοκούνμπο εκθειάζει τον Σπανούλη και αυτό λέει πολλά». 

Για το γεγονός ότι δύο από τα μεγαλύτερα στάδια της χώρας μπαίνουν σε λουκέτο: «Ήταν φτιαγμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν υπάρχουν προβλήματα μόνο σε αυτά τα δύο στάδια. Έγιναν κακές εργολαβίες. Δεν γίνεται και φθηνό και καλό», είπε ο Γιάννης Γιαννούλης.

spanoulis2

To Top