Αθλητικά

Αποθέωσε ξανά Γιαννακόπουλο ο Ποτσέκο: “Αληθινός και απίστευτος, μου είπε ότι θα ξόδευε πολλά χρήματα”!

Αποθέωσε ξανά Γιαννακόπουλο ο Ποτσέκο:

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε εκ νέου με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις επαφές που είχε μαζί του για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Για τις συζητήσεις που έκανε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τζανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε για την άρνησή του τότε να κάτσει στον “πράσινο” πάγκο λόγω της γέννησης της κόρης του, μιλώντας πάντως με κολακευτικά λόγια για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, ξεχωρίζοντας την ειλικρίνειά του.

Μετά το “όχι” από τον Ποτσέκο ο κ. Γιαννακόπουλος στράφηκε στον Εργκίν Αταμάν, που ήρθε και ήδη έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σύνολο με προσθήκες όπως του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόζα και Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο BasketNews:

«Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν απίστευτα αληθινός, ειλικρινής, απίστευτος. Ένας πραγματικά εξαιρετικός άνθρωπος. Λυπήθηκα που αρνήθηκα την προσφορά γιατί δύο μέρες αργότερα γεννήθηκε η κόρη μου. Αλλά στο τηλεφώνημα που είχαμε, μου είπε την αλήθεια για όλα. Ότι θα ξόδευε πολλά χρήματα φέτος, ότι θα έπαιρνε τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη — και αυτό έκανε με τον Εργκίν Αταμάν. Ήταν απλώς θέμα χρόνου, και τον ευχαριστώ. Έχω μία υπέροχη ανάμνησή του, από εκείνο το τηλεφώνημα και πώς μου φέρθηκε».

To Top