Αθλητικά

Αρχίζει το ματς! Προτελευταία στροφή στα play out – Δύο ομάδες για το πικρό ποτήρι

Η προτελευταία στροφή των Play Out του πρωταθλήματος της Super League διεξάγεται το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 20:00. Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε και τίποτα δεν έχει κριθεί αναφορικά με τους δυο συλλόγους που θα… πιουν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. 

Η αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» ανάμεσα σε Λαμία και Λεβαδειακό είναι «τελικός» και, μάλιστα, για τους Βοιωτούς χωρίς επιστροφή. Η Λαμία είναι στο +3 και, θεωρητικά, βολεύεται και με την ισοπαλία, αρκεί να μην κερδίζει την ίδια στιγμή ο Ιωνικός στο Ηράκλειο.

Για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, δεν υπάρχει επιστροφή, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε στο 2-2 κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό στα δυο τελευταία ματς. Οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν, πάντως, έξι παιχνίδια αήττητοι (2-4-0 με 9-6 τέρματα), αλλά το «Χ» δε θα είναι αρκετό.

Η Λαμία, από την πλευρά της, συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της. Η «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη της δίνει τη δυνατότητα να κρατά την τύχη στα χέρια της, έχοντας μόνο μια ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της (4-3-1 με 11-8 τέρματα).  

To Top